Platschef till Tasbud Sverige AB

Platschef till Tasbud Sverige AB

Vill du jobba i en väletablerad organisation? Tasbud Sverige AB söker just nu en Platschef!

Tasbud Sverige AB ingår i F.B.I. TASBUD Capital Group som är ett globalt internationellt byggföretag med rötter i Polen och över 35 års erfarenhet i byggbranschen. Sedan bolagets start 1985 har företaget vuxit och är idag ett globalt byggföretag där den svenska marknaden är en av de ledande marknaderna. Tasbud erbjuder en bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, intressanta arbetsuppgifter, härlig gemenskap och fantastiska kollegor!

Rollen

Som Platschef ansvarar du för hela projektets genomförande från budget och arbetsschema till färdigt byggprojekt. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande vad det gäller resurser, ekonomi, tid och kvalitet under hela projektets genomförande.

Som Platschef tycker du om att arbeta båda med kunder och leverantörer och trivs att arbeta strukturerat och resultatinriktat. Du är en tydlig ledare som skapar engagemang och handlingskraft genom delaktighet och samverkan. Du gillar även att ta beslut och få saker hända.

Kvalifikationer
  • Har erfarenhet av såväl produktion som budgetering, projektledning
  • Har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet;
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Behärskar du även Polska flytande i tal och skrift är det meriterande.
Bra att veta!

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Detta är en rekrytering där du blir anställd av TASBUD Sverige AB.

Intresserad?

Är du Platschef Tasbud Sverige AB söker? Skicka in din ansökan så snart som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

I denna tjänst har Tasbud Sverige AB valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr 0733-84 48 50.
Mer info
Kontaktperson Sara Rönneberg Carr
Telefon 031-534260
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 okt 2020 (1 dag kvar)