Kundansvarig med människor fokus!

Kundansvarig med människor fokus!

TEMP-TEM har över 40 år i branschen och ingår i en internationell koncern av rekrytering och bemanningsföretag med verksamhet i Norden, England och Singapore. Vi har genom åren hjälpt såväl börsnoterade företag som små verksamheter med deras personalbehov.

Till vårt kontor i Nordstan söker vi nu en vass kundansvarig med start efter sommaren.

Rollen

Som kundansvarig hos oss kommer du få stor frihet att jobba självständigt och bearbeta marknaden. Idag representerar våra kunder såväl tjänstemanna- som kollektivsektorn. Uppdrag omfattar allt från lagerpersonal till administrativa chefer och det kan vara rekrytering alternativt bemanning på kortare eller längre tid.

Din profil

Vi tror att Du som söker har några års erfarenhet av tjänste- och relationsförsäljning gärna ifrån vår bransch. Du kan säljprocessen från A till Ö och vet genom tidigare erfarenhet att det krävs stort engagemang och hårt arbete för att lyckas.

Vi letar efter Dig som är en aktiv och framåt personlighet. Du har tempo och en vilja att vara med och bygga upp en verksamhet där vi hjälper företag och organisationer att lyckas genom att hitta rätt medarbetare eller tillfällig förstärkning. Du trivs i en organisation där vi använder såväl hjärta och hjärna, med framåtanda, drömmar, visioner och entreprenörskap.

Körkort och goda datorkunskaper är en förutsättning för tjänsten.

Är du den säljare vi söker?

Om du tror att vi är rätt för dig skicka då in din ansökan och berätta varför du är rätt för oss!

Med tanke på semesterperioden kommer ansökningar att behandlas från och med vecka 29. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Calle Odén 0708-58 23 74 eller maila cod@temp-team.se

Vi önskar dig en fin sommar och ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 aug 2020 (25 dagar kvar)