Dansktalande kundtjänstmedarbetare till Witre!

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till Witre!

Söker du ett roligt kundtjänstjobb där du får möjlighet att använda och utmana dina sociala förmågor i interaktion med våra kunder? På Witre Manutan får du chansen att jobba i ett framgångsrikt företag med attraktiva produkter inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Här har du dessutom möjligheten att utvecklas och växa vidare i din roll.

Rollen

Som kundtjänstmedarbetare på Witre Manutan kommer du att ingå i ett team som präglas av kreativitet, samarbete och hjälpsamhet. Dina främsta arbetsuppgifter kommer inkludera ordermottagning, leta fram produktinformation samt hjälpa kunderna vid enklare reklamationsärenden. Du kommer även att arbeta proaktivt genom att hitta lösningar för att uppfylla kunders behov.

Du erbjuds!

På Witre Manutan får du chansen att arbeta inom ett företag som uppmärksammar potential. Har du rätt inställning och vill framåt finns förutsättningar för att växa inom organisationen. Du erbjuds en anställning i ett bolag där det händer mycket och du kommer bli en del av en arbetsstyrka som arbetar gränsöverskridande på ett nordiskt plan.

Utöver en fast lön erbjuds du intern utbildning, friskvård, kollektivavtal och bonus.

Din profil

Vem är du och vad behövs för att du ska lyckas?

Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat som Kundtjänstmedarbetare med tekniskt intresse och behärskar danska i tal och skrift förutom svenska, Kunskaper i annat nordiskt språk är ett plus.

Meriterande:
  • erfarenhet ifrån en liknande bransch
  • Tekniskt intresse?
  • Tidigare arbetat i Navision eller AX
Då arbetsuppgifterna varierar är det viktigt att du är flexibel och trivs i en bred tjänst med ett högt tempo. Vidare är du kommunikativ, proaktiv och har en god strukturförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta!

Det är in inhyrning på sex månader, med goda chanser att bli övertagen av kund.

Intresserad?

Du söker tjänsten som Kundtjänstmedarbetare genom att ladda upp ditt cv och personligt brev nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Witre Manutan har valt att samarbeta med TEMP-TEAM i denna process. Därför sker all kontakt om tjänsten med TEMP-TEAM, Sara Rönneberg Carr, 0733-844850
Mer info
Kontaktperson Sara Rönneberg Carr
Telefon 031-534260
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 nov 2020 (15 dagar kvar)