CNC-Operatör till anrika RIMA - Richard Magnussons AB!

CNC-Operatör till anrika RIMA - Richard Magnussons AB!

Har du jobbat som CNC-operatör och tycker det är roligt med skärande bearbetning och enklare programmering? Då kan det här vara jobbet för dig!

RIMA - ett familjeföretag grundat 1947 - arbetar med packningar inom industri och sjöfart. Idag har företaget 10 anställda i sina lokaler på Hisingen och sedan starten är SERVICE den främsta ledstjärnan. RIMA samarbetar med världsledande materialproducenter på marknaden och 97% av packningar tillverkas på egen hand. Till tillverkningen av dessa packningar söker RIMA just nu en engagerad CNC operatör.

Rollen

Som CNC-Operatör på RIMA kommer du att ingå i ett mindre team. Planeringen sköts dag för dag beroende på beställningar som kommit in via mail, telefon och i butik.

Du kommer ansvara för din egen produktionsplanering, där du ibland kommer behöva sticka emellan med ”akuta” mindre ordrar. Tillverkningen sker framför allt i gummi och omfattar skärning eller stansning av packningar i CNC styrda maskiner. Beställningar omfattar ofta många små serier vilket innebär mycket omställning av maskinerna.

Du erbjuds!

Här erbjuds du en familjär arbetsmiljö i produktionslinan där det är rent och snyggt och god plats.

Din profil

Vi söker efter dig som trivs i en mekanisk verkstad och gillar att jobba varierat. Du är en social person med en trygg och säker framtoning och du eftersträvar alltid att göra ett bra jobb tillsammans med en god service som blir ihågkommen.

För tjänsten krävs att du har:
  • Erfarenhet inom mekanisk verkstad och tidigare jobbat som CNC operatör
  • Kunskap om lättare programmering och erfarenhet av CAD program
  • YH-Utbildning inom CNC
  • Goda kunskaper i Engelska och svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Bra att veta!

Detta är en rekrytering där du blir direkt anställd av RIMA

Start omgående

Intresserad?

Är du CNC-operatören RIMA söker? Skicka in din ansökan redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering har RIMA valt att samarbeta med TEMP-TEAM. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Calle Odén 0708-58 23 74 på TEMP-TEAM.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (15 dagar kvar)