Ansvarig Konstruktör till MEGTEC Systems AB

Ansvarig Konstruktör till MEGTEC Systems AB

Är du en skicklig ingenjör som lockas av en tjänst med ansvar för all mekanisk konstruktion och där du samtidigt får vara med och bidra till att utveckla miljövänlig teknik? Då kan detta vara rollen för dig!

MEGTEC Systems AB - söker just nu en ansvarig konstruktör till sitt kontor i Olskroken, Göteborg. Här får du ett fritt arbete i en dynamisk miljö med möjligheten att lägga upp dina arbetsdagar på det sätt som passar dig bäst.

Rollen

Som ansvarig konstruktör är det ditt uppdrag att underhålla och sätta standarden för MEGTECs produkter. Du kommer att producera övergripande underlag och ritningar för legotillverkning i olika länder. Nuvarande tillverkning ligger i Tjeckien, vilket betyder att du kommer att ha nära samarbete med kollegorna där.

Du erbjuds ett varierande arbete där du kommer att ansvara för mekanisk konstruktion och dimensionering, samtidigt som du producerar anläggningslayouter, offertritningar och andra projekt i 2D eller 3D CAD-verktyg. Med jämna mellanrum kommer du även att leda svenska samt utländska underkonsulter i konstruktion och CAD-projektering eller beräkning. Rollen innefattar även ansvar för att etablera nya internationella leverantörer vid tillverkning av MEGTECs produkt.

I din arbetsroll ingår ett ca 20-tal resdagar per år för att bland annat stötta installationer på plats. Det betyder att du kommer få möjlighet att möta människor i koncernen och knyta många intressanta kontakter.

Kvalifikationer

För att axla rollen som ansvarig konstruktör på MEGTEC krävs följande
  • Högskoleingenjör eller motsvarande utbildning inom mekanisk konstruktion
  • Lång erfarenhet av mekanisk konstruktion och dimensionering i processindustri eller jämförbar industri
  • Mycket goda kunskaper i AutoCad
  • Goda kunskaper i Inventor eller SolidWorks eller liknande 3D CAD program
  • Behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande
  • B-körkort
Du trivs i kunddialoger och kan ge råd och stöd till kollegor där det behövs. Du är tydlig i din kommunikation och jobbar alltid för att hitta optimerade lösningar.

Bra att veta om tjänsten!

Detta är en rekrytering där du kommer att bli anställd direkt utav MEGTEC Systems AB.

Heltid, med tillträde omgående!

Intresserad?

Låter det som att tjänsten som ansvarig konstruktör stämmer in på dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

MEGTEC har valt att samarbeta med TEMP-TEAM i denna process. Därför sker all kontakt om tjänsten med rekryterare Sara Rönneberg Carr, 0733-84 48 50 eller Eva Mellquist 0708-58 23 86 på TEMP-TEAM Rekrytering och Personaluthyrning.
Mer info
Kontaktperson Sara Rönneberg Carr
Telefon 031-534260
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MEGTEC Systems AB ingår i Dürr, ett globalt företag som är ledande när det kommer till Clean Technology Systems och rening av industriella utsläpp. MEGTEC Systems AB är det lilla företaget med det stora företaget i ryggen. MEGTEC jobbar med en mängd olika reningstekniker som elfilter, textilfilter, skrubbrar, katalytiska- och oxidationssystem.