Technical Trainer

Technical Trainer

Utbildning, kommunikation och teknik – tre ord som precis beskriver den roll du letar efter just nu. En roll där du har möjlighet att kombinera din kommunikativa förmåga med ditt intresse för teknik och att sprida kunskap. Det är även dessa tre saker vi letar efter hos vår nya Technical Trainer som ska starta igång vår Systemite Academy där vi utbildar våra kunder och sprider kunskap inom vår produkt SystemWeaver!

Som Technical Trainer hos oss får du ett blankt papper och med din expertis omvandlar du detta till ett utbildningsprogram. Vi letar efter en Technical Trainer som kan använda sin egen tekniska och kommunikativa förmåga för att lära andra de färdigheter och produktkunskaper som våra experter besitter på ett skalbart och repeterbart sätt. Du är den som avgör vad som ska ingå i programmet, om utbildningen lämpar sig bäst som presentation, e-learning, virtuella seminarier eller en mix av allt. Du är även den som skapar, underhåller, utvärderar och förbättrar utbildningarna i samarbete med våra experter. Med kunder över hela världen finns det möjlighet till både en del resande men även att använda sig av diverse tekniska verktyg för webbinars, e-learnings etc.

Som Technical Trainer kommer du bland annat:
  • Skapa vårt utbildningsprogram
  • Planera och koordinera utbildningstillfällen
  • Välja utbildningsplattform/-ar
Rollen innefattar även administrativa arbetsuppgifter så som offerering av kurser samt skapa faktureringsunderlag.

Du ingår i vårt Customer Solutions-team som består av ca 15 konsulter som är experter på vårt system och du kan alltid ta dessa till hjälp. Du har ett tätt samarbete med konsultchef och konsulter – allt för att du ska kunna leverera den bästa utbildningen och upplevelsen för kunden. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Gårda, Göteborg. Vi ser gärna att du kan börja omgående men tar självklart hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Om dig
Du är en driven person med god förmåga att identifiera och organisera resurser som behövs för att utföra dina arbetsuppgifter. Du arbetar strukturerat med god framförhållning och du tar alltid ansvar för ditt arbete och du älskar när du får chansen att effektivisera en process eller uppgift. Du trivs som allra bäst i en roll där du får användning för dina kommunikativa och pedagogiska färdigheter samtidigt som du får utlopp för ditt tekniska intresse. Du är redo för en roll där din insats har stor inverkan på hela organisationen och dess kunder och där utvecklingskurvan går spikrakt uppåt.

Att förvalta och sprida kunskap är en passion du har och du är en nyfiken person som vill lära dig nya saker, för du vet att man aldrig blir riktigt fullärd. Din goda samarbetsförmåga kommer väl till användning då du i rollen kommer samarbeta med både kunder och interna resurser.

Vi ser att du med fördel har en teknisk, eftergymnasial utbildning alternativt erfarenhet från en liknande roll. Då rollen erbjuder många kontaktytor kräver det att du uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Vill du vara med?
Skicka din Linkedin-profil eller ditt CV och skriv gärna något om varför du är intresserad av tjänsten. Intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta matilda.boberg@systemite.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.systemweaver.se/
Sista ansökningsdag 14 juni 2019 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Systemite brinner vi för att skapa bra lösningar på komplexa problem, att göra även det mest avancerade system till något flexibelt och lättförståeligt. Därför har vi ägnat de senaste 20 åren åt SystemWeaver – vårt sätt att göra livet enklare för utvecklingsteam. SystemWeaver är en utvecklingsplattform som levererar integrerad informationshantering och effektiviserar kommunikationen för snabbrörliga, agila arbetsflöden. För våra kunder möjliggör SystemWeaver kontinuerlig integration, smidigare samarbeten, färre fel och snabbare processer.

Sedan starten år 2000 har vi växt kontinuerligt och har nu många kunder och tusentals användare hos bland annat Geely, Zenuity och Volvo Cars. Vi har en stark tillväxt och efterfrågan på vår produkt fortsätter att öka, därför behöver vi nu fler fantastiska medarbetare!

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak och förmånliga villkor i Gårda, centrala Göteborg. Vi älskar utveckling och ser gärna att du vidareutvecklar och utvidgar dina kompetenser hos oss! På kontoret bjuder vi på frukost varje dag och behöver du en paus från arbetet har du fri tillgång till vårt goda kaffe och så klart, det obligatoriska pingisbordet. Dessutom ger vi dig friskvårdsbidrag, ett grymt pensionssparande och sist men inte minst tar vi varje år med dig på en riktigt spännande konferens!