Business Consultant till Systemite!

Business Consultant till Systemite!

Du är en lyhörd och teknikhungrig person som är redo för att utvecklas i rollen som Business Consultant hos oss! Vi har en stark tillväxt och efterfrågan på vår produkt fortsätter att öka, därför söker vi efter både Juniora samt Seniora Business Consultants.Vi ser framför oss att du bidrar med hög motivation, nyfikenhet samt ett stort intresse för ny teknik och hur den kan användas för att möta våra kunders affärskrav och stödja kunders utveckling. Du kommer erbjudas en möjlighet att jobba med de största företagen inom Automotiveindustrin samt goda möjligheter att påverka Systemites interna verksamhet.

Som Business Consultant på Systemite arbetar du med implementationen av vår produkt SystemWeaver hos kunden. Du genomför en behovsanalys och konfigurerar produkten efter var kunds specifika behov. Du kommer arbeta tätt tillsammans med chef och övriga konsulter, systemutvecklare samt säljteamet – allt för att du ska kunna leverera den bästa lösningen och upplevelsen för kunden. Vi kommer hjälpa dig att utveckla förståelse för och kunskap inom uppdraget och hur du ska utveckla din konsultmässighet.

Tjänsten innefattar bland annat:
 • Analysera kundens verksamhet och behov
 • Konfigurera SystemWeaver hos kund
 • Utbilda kunden i SystemWeaver
Vårt komplexa system ställer höga krav på dig som Business Consultant, därför ger vi dig inledningsvis utbildningar och andra möjligheter till att lära dig systemet och vårt arbetssätt för att så snabbt som möjligt komma in i rollen. Teamet består av 15 personer som är experter på vårt system och du kan alltid ta dessa till hjälp.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) på heltid med placering på vårt kontor i Gårda, Göteborg. Vi ser gärna att du kan börja omgående men tar självklart hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vi erbjuder dig
 • En öppen, informell och internationell arbetsplats
 • En platt organisation med korta chefsled samt engagerade och kunniga kollegor
 • En roll med mycket eget ansvar och möjlighet till stor inverkan
 • Vi älskar utveckling och ser gärna att du vidareutvecklar och utvidgar dina kompetenser hos oss
 • Centralt kontor i Gårda, Göteborg
 • Frukost varje dag
 • Friskvårdsbidrag
 • Förmånliga försäkringar och pension
Om dig

Vi letar efter en nyfiken och självgående person som älskar teknik och som motiveras av att lösa komplicerade problem. Du trivs på ett företag där du får chans att utmanas och utvecklas, både inom din roll men på sikt även inom företaget. Din goda samarbetsförmåga kommer väl till användning då du i rollen kommer samarbeta med både kunder och interna resurser.

Du har en eftergymnasial utbildning inom teknik och några års erfarenhet inom automotiveindustrin där du använt dig av vår produkt SystemWeaver eller liknande system (våra kunder kallar systemet bland annat CarWeaver, PowerWeaver, SE-tool o.s.v. Kärt barn har många namn). För en Junior Business Consultant är detta inte ett krav men självklart meriterande. Har du goda kunskaper inom Autosar, Functional Safety, SAFe eller Continous Integration ser vi detta som ett stort plus!

Då vårt arbetsspråk är svenska ställer det krav på att du förstår svenska i både tal och skrift.

Om oss

Complex doesn´t have to be complicated! På Systemite brinner vi för att skapa bra lösningar på komplexa problem, att göra även de mest avancerade utvecklingsprocesser till något flexibelt och lättförståeligt. Därför har vi ägnat de senaste 20 åren åt att utveckla vår produkt SystemWeaver – vårt sätt att göra livet enklare för utvecklingsteam.

SystemWeaver är en utvecklingsplattform, med en stark förankring i automotiveindustrin, som levererar integrerad informationshantering och effektiviserar kommunikationen för snabbrörliga, agila arbetsflöden. För våra kunder möjliggör SystemWeaver kontinuerlig integration, smidigare samarbeten, färre fel och snabbare processer.

Sedan starten år 2000 har vi växt kontinuerligt och har nu många kunder och tusentals användare hos bland annat ABB, Geely, CEVT, Zenuity, AB Volvo och Volvo Cars. Våra kunder befinner sig främst i Sverige och Kina vilket innebär att rollen kan innefatta resor i arbetet.

Vill du vara med?

Vi har en stark tillväxt och efterfrågan på vår produkt fortsätter att öka, därför behöver vi nu fler fantastiska medarbetare! Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är 8/12. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ida.schiotz@systemite.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (18 dagar kvar)