Synective Labs AB söker flera utvecklare till Göteborg, Linköping & Stockholm

Synective Labs AB söker flera utvecklare till Göteborg, Linköping & Stockholm

Synective Labs växer och söker fler utvecklare till Göteborg, Linköping och Stockholm!

Är du en teknikentusiast som vill bli en del av ett litet specialistföretag där du lär känna alla medarbetare i ett professionellt och engagerat gäng? Läs då vidare och hör av dig till oss!

Utvecklare

till Göteborg, Linköping & Stockholm


Göteborg
  • FPGA design
  • Embedded systems
  • Automotive systems
LINKÖPING & STOCKHOLM
  • FPGA design
  • Embedded systems
Som ett av Sveriges vassaste specialistteam inom Embedded- och FPGA-teknik förstärker vi nu kompetensen ytterligare. Vi befinner oss i en expansiv fas där vår kompetens efterfrågas i många spännande applikationer.

Vi söker dig med ett brinnande intresse för avancerad teknikutveckling och som hunnit skaffa dig relevant erfarenhet.

Hos oss får du jobba med avancerade lösningar i teknikens framkant, i en konsultroll ute hos våra kunder eller i projekt "in house". Du blir en del av vårt team där Din kompetens inom våra huvudområden Embedded Systems, Signal/Image Processing, FPGA-Design och Deep Learning blir en väsentlig del av företagets fortsatta utveckling.

Meriterande är erfarenhet av:
  • FPGA utveckling, VHDL eller Verilog
  • Inbyggda system
  • Maskininlärning och bild/signalbehandling
  • C / C++ programmering
  • Algoritmutveckling
Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen eller motsvarande. Hos oss och våra kunder arbetar vi oftast i team av varierande storlek, därför värdesätter vi samarbetsförmåga och social kompetens.

Som anställd har du stora möjligheter att utvecklas med oss, kanske framför allt genom intressanta och utmanade projekt!

Vi är ca 25 personer fördelade på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping. Vi är ett erfaret team med bra spridning i både kompetens och åldrar. Samarbete och kundnytta står högt på agendan, liksom ett väl fungerande företag med hög trivselfaktor.

Läs mer om vad Gunnar och KG tycker om företaget på career.masterhelp.se/synective-labs

Vi svarar gärna på frågor:

Göteborg: Niklas Ljung, 070-3083623.

Linköping: Magnus Peterson, 013-4651042

Stockholm: Gunnar Stjernberg, 070-8688445

Eller hör av dig via email: work@synective.se. OBS Vi tar inte emot ansökningar via mail. Alla ansöknings ska göras genom ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Synective Labs is the leading provider of FPGA-related services in the Nordic region. We specialize in signal- and image processing, computational acceleration and embedded system design based primarily on FPGAs but also GPUs and CPUs. We provide solutions and design services to customers within the telecom, med tech, defence and automotive markets.Synective Labs have a strong network of technology partners such as Intel and Xilinx. We participate in multiple EU research and development projects. Synective has a very experienced team dedicated to deliver top value to our customers. We have offices in Stockholm, Gothenburg and Linköping. As a Synective employee you will be sure to work on thrilling assignments with cutting edge technology.

Visit our website www.synective.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 3 dec 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.