Regionchef till Synective Labs AB, Göteborg

Regionchef till Synective Labs AB, Göteborg

Synective Labs växer och söker regionchef till Göteborg!

Är du en teknikentusiast som vill bli en del av ett litet specialistföretag där du lär känna alla medarbetare i ett professionellt och engagerat gäng? Läs då vidare och hör av dig till oss!

Regionchef

Göteborg


Vår personal, våra kunder och vår fortsatta utveckling av företaget är nyckelfaktorer på Synective Labs. Som regionchef ansvarar du för att din personal har utvecklande uppdrag som förstås samtidigt levererar värde till kund. Regionen är expansiv och viktiga komponenter i rollen är rekrytering och försäljning. Som medlem i ledningsgruppen arbetar du i nära samarbete med VD och övriga regionchefer. Gruppen har ett gemensamt ansvar för företagets verksamhet. De tre kontoren är inte separata resultatenheter.

Det viktigaste för oss är att du har viljan och drivkraften att bygga ett vinnande lag. Du bör ha erfarenhet av teknisk försäljning och ett genuint intresse av människor; din personal och dina kunder.

"Synective är ett trevligt och familjärt bolag av lagom storlek. Tillsammans med våra kunder jobbar jag och mina kollegor i teknikens absoluta framkant med dagens och morgondagens produkter."

- Gunnar Stjernberg, Regionchef Stockholm

Läs mer om vad Gunnar, Viktor och KG tycker om företaget på career.masterhelp.se/synective-labs

Nyckeluppgifter kan delas in i följande:
  • Försäljning och rekrytering med fokus på expansion
  • Personalansvar och HR frågor
  • Medlem i ledningsgruppen, samverkan med övriga kontor
Synective Labs är en av Sveriges ledande konsultföretag inom FPGA design, med starkt fokus på applikationer inom signal- och bildbehandling. Vi befinner oss i en expansiv fas där vår expertis efterfrågas i olika spännande tillämpningar.

Synective startade 2003 och har idag ca 25 anställda fördelade på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping. Vi är ett team av i huvudsak civilingenjörer med jämn spridning i kompetens och ålder. Samarbete och kundnytta står högt på agendan, liksom ett väl fungerande företag med högt engagemang.

Som regionchef har du stora möjligheter att utveckla verksamheten i samverkan med personal och övriga i ledningsgruppen.

Låter det intressant?
Ring mig! Niklas Ljung, VD, 0703 08 36 23.

Välkommen med din ansökan!

Synective Labs is the leading provider of FPGA-related services in the Nordic region. We specialize in signal- and image processing, computational acceleration and embedded system design based primarily on FPGAs but also GPUs and CPUs. We provide solutions and design services to customers within the telecom, med tech, defence and automotive markets. Synective Labs have a strong network of technology partners such as Intel and Xilinx. We participate in multiple EU research and development projects. Synective has a very experienced team dedicated to deliver top value to our customers. We have offices in Stockholm, Gothenburg and Linköping. As a Synective employee you will be sure to work on thrilling assignments with cutting edge technology.

Visit our website www.synective.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 7 jan 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.