Arbetschef till Swerock i Göteborg

Arbetschef till Swerock i Göteborg

Tjänstebeskrivning

Vill du bygga framtidens hållbara samhälle? Är du en utpräglad ledare som brinner för att utveckla människor och verksamheten? Då kan tjänsten som arbetschef på Swerock inom betongdistribution vara rätt tjänst för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Till Swerock söker vi nu en arbetschef till betongdistribution med placering i Göteborg med ansvar för region väst vilket omfattas av Värmland, Dalsland, Bohuslän, Skara, Göteborg och Jönköping. I rollen som arbetschef ansvarar du för att se till helheten utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv i nära samarbete med betongproduktion. Som arbetschef i syd har du personalansvar för ett 50-tal medarbetare, både tjänstemän såsom platschef och transportledare samt yrkesarbetare.

Som arbetschef på Swerock kommer du att ansvara för att:
  • Leda och utveckla din personal
  • Genomföra medarbetarsamtal
  • Ansvara för ekonomiskt resultat och rapportering
  • Samordna och driva effektiva arbetssätt och affärer
Du rapporterar till avdelningschefen för betongdistribution inom Swerock och är även med i ledningsgruppen med övriga arbetschefer som tillsammans samordnar resurserna över Sverige både maskinellt och personellt.

Inom Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. På Swerock arbetar vi bättre tillsammans, vi utvecklas och har kul på jobbet.

Krav på person

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ledande roller och personalansvar samt har stort intresse för att skapa affärer och utveckla verksamheter. Har du tidigare erfarenhet av bygg/anläggning och/eller transportbranschen är det högst meriterande. För att lyckas i rollen som arbetschef ser vi även att du känner igen dig på följande punkter:
  • Dokumenterad ledarskapserfarenhet
  • Gymnasieutbildning, meriterande med vidare utbildning inom relevant område
  • Strategiskt förhållningssätt och god förmåga att skapa sig ett helhetsperspektiv
  • B-körkort, då det förekommer resor inom hela regionen
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Som ledare är du kommunikativ och lyhörd samt har en hög social kompetens. För att trivas i rollen som arbetschef söker vi dig som är affärsinriktad, självständig och strukturerad. Vidare är du en person som är målinriktad och kvalitetsmedveten som hela tiden strävar efter att skapa en säker arbetsmiljö.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som arbetschef. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Göteborg (kontor i Gunnilse), resor inom regionen

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Katarina Anfelt på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Arbetschef, betong, bygg, anläggning, transport, industri, ledarskap, swerock, peab

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 21 apr (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen. Läs mer på www.swerock.se