Transportledare Beläggning

Transportledare Beläggning

Extern annonstext. . Tomma fält Swerock Transport & Maskin förmedlar med stort kunnande och personligt engagemang transport- och maskintjänster till kunder inom beläggningsbranschen i västra Sverige, och då främst Peab Asfalt. Utifrån våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga avser vi nu, i samarbete med Peab Asfalt att förstärka vår transportledning.

Vi söker därför en transportledare med inriktning på asfalt- och frästransporter. Vi söker dig som drivs av att leverera goda resultat i rätt tid och vill jobba på en arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap.

Om tjänsten

Som transportledare blir du en del av ett team i Göteborg som arbetar tillsammans för att hitta optimala lösningar för kunder och chaufförer. Du kommer, tillsammans med dina kollegor, planera och styra de bilar som utför transporter åt Peab Asfalt och övriga kunder inom beläggningsbranschen.

Du arbetar aktivt och målmedvetet för att lösa våra kunders behov enligt mottot, "svaret är JA - vad är frågan?". Du är en energisk och driven person som har god kontakt med samarbetspartners inom branschen för att lösa ditt uppdrag. För dig är det en självklarhet att ringa det extra samtalet som behövs för att hitta en lösning! Du planerar, leder och fördelar arbetet gentemot chaufförer i ett stundtals högt tempo samt uför lättare administrativa arbetsuppgifter. Arbetet utförs tillsammans med Peab Asfalt med full delaktighet i planering av hela regionens transportbehov och i ett tätt samarbete med deras platschefer och arbetsledare för att nå bästa resultat.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och placering är Peab Asfalts kontor på Exportgatan

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du är en flexibel, social och positiv person som har lätt för att samarbeta. Du drivs av att hitta lösningar, är strukturerad och prestigelös.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av beläggningsbranschen, du kanske rent av har kört eller kör asfaltbil. Har du även erfarenhet av transportledning i någon form är det naturligtvis en fördel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser i samband med denna rekrytering

Kontakt

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef Thomas Landén 0733 - 84 76 13.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (13 dagar kvar)