Platschef, Göteborg

Platschef, Göteborg

Hur är det att jobba som platschef på Swerock?

"Spännande, utvecklande och extremt lärorikt! Rollen som platschef för Kållered består i huvudsak i att leverera krossprodukt med rätt kvalitet till rätt pris. Till min hjälp har jag drivna och kompetenta medarbetare, chefer och kollegor.

Som Platschef behöver jag vara en närvarande, coachande och tydlig ledare för att lyckas med mitt uppdrag.

Att kunna hantera olika människor med olika personligheter är ibland utmanande och det känner jag är en viktig egenskap hos en platschef. Med dessa personliga egenskaper och de förutsättningar och mandat som rollen innebär har detta varit ett drömjobb för mig under min tid som platschef."- Payman Namvar

Platschef

Kållered, Göteborg

Arbetsuppgifter:
Som Platschef inom Grus & Berg kommer du att ansvara för vår verksamhet med ca 35 personer i Kållered Göteborg. Detta är Sveriges största bergtäkt där vi producerar 1 miljon ton om året.
 • Leder, planerar och styr den dagliga produktionen
 • Kvalité och leverans samt månadsrapporterar inom tilldelat ansvarsområde
 • Följer fastställda ramar avseende ekonomi, leveranstid, arbetsmiljö och säkerhet
 • Ansvarar för resursplanering, produktivitet, kostnadsoptimering och rapporterar ev. avvikelse
 • Kontinuerlig bearbetning av tilldelat marknadsområde samt god kundvård
 • Följer myndigheters ålägganden och krav
 • Har operativt personalansvar, delaktighet i rekrytering och lönesättning i samråd med arbetschef.
Önskvärda erfarenheter
 • Erfarenhet från en ledande befattning inom process-, tillverkning eller verkstadsindustrin
 • Ingenjörsutbildning inom process, underhåll eller maskin är meriterande
 • Gärna erfarenhet av att själv jobbat i produktionen
 • Erfarenhet från facklig förhandling är meriterande
Vi värderar dina personliga egenskaper högt. det är viktigt för oss att du har ett genuint intresse för människor, att du bry dig på riktigt! Du har ett stort engagemang och brinner för ditt arbete.

Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vi samarbetar med Intenso Tenikrekrytering i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Nicole Diener tel. 0735 258686 eller avdelningschef Helena Tellberg tel. 0733-84 70 20.

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av fabriksbetong, grus och bergkross till bygg- och anläggningsbranschen, samt erbjuder transport- och entreprenadmaskintjänster. Vi erbjuder även återvinning av produktionsavfall från projekt inom bygg- och anläggningsbranschen. Omsättningen är cirka 4,8 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 900. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen. Läs mer om oss på vår hemsida www.swerock.se

Sökord: Platschef, arbetsledare, produktionschef, produktionsledare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 15 sept (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.