Grävmaskinister

Grävmaskinister

Swerock söker grävmaskinister med yrkesbevis till våra bergtäkter samt anläggningsjobb för Region väst.

Om tjänsten

Tjänsten innebär huvudsakligen arbete med bergtäkt och anläggningsarbeten, men även andra arbetsuppgifter med grävmaskin kan förekomma. Du ansvarar för dagligt underhåll och skötsel av egen maskin/utrustning och kommer vara anställd inom Region Väst. Det innebär att du kan komma att arbeta på olika arbetsplatser inom regionen.

Vem är du?

Vi söker erfarna grävmaskinister med GPS-vana. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl kollegor som kunder och har god kommunikativ förmåga i tal. Du är van att arbeta självständigt och har lätt för att ta dig an olika praktiska utmaningar.

Har du ytterligare förarbevis ser vi det meriterande.

Tjänsterna är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tveka därför inte med att skriv några rader om dig själv och skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Anders Olofsson, Platschef
Telefon 0733373611
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.