Teknikchef till Swegon

Teknikchef till Swegon

Är du lösningsorienterad och har ett tekniskt intresse? Har du känsla för affärsmöjligheter och lönsamhet? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som teknikchef till Swegon i Göteborg!

Som teknikchef på Swegon får du ett stimulerande och utmanande arbete i en innovativ framtidsbransch där det för rätt person finns gott om spännande utmaningar.

Erbjudande och arbetsuppgifter
Du erbjuds en bred roll där du kommer ha det övergripande ansvaret för verksamheten och för planering, ekonomi samt personal. Företaget präglas av god stämning och jobbar mycket runt sina tre värdeord: Trust, Commitment och Customer Empathy. Det är ett stort företag med korta beslutsvägar som tar hand om sin personal och är måna om att du ska kunna kombinera ditt arbete med ditt familjeliv.

Som teknikchef kommer du till exempel att:
  • Driva och utveckla personalen och avdelningen
  • Skapa och bygga relationer internt och externt
  • Jobba för att öka omsättning och resultat för din region
PERSONPROFIL
Vi söker dig som är noggrann, drivande och har förmågan att överblicka helheten samt är duktig på att planera, organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är lyhörd, förtroendeingivande och engagerad. Vi tror att du har erfarenhet av personal -och budgetansvar sedan tidigare.
Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du dessutom kunskaper inom kylteknik och ventilationsteknik ser vi det som meriterande.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som teknikchef.

Övrigt
Start: Omgående / Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Göteborg

Om PerformIQ
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Beatrice Sjöblom, beatrice.sjoblom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknik, chef, affärer, personal, ekonomi, sälj
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swegon ingår i börsnoterade Latourkoncernen och är marknadsledande inom energieffektiva ventilations- och inneklimatsystem. Verksamheten bedrivs i fem olika affärsområden med 2200 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. Koncernen omsatte ca 4,4 miljarder SEK 2017.
Vårt yttersta mål är att verka för människors hälsa och komfort i byggnader och att leverera optimala inomhusklimatlösningar med lägsta tänkbara livscykelkostnad för fastighetsägare.