Administratör till Swegon i Göteborg

Administratör till Swegon i Göteborg

Är du ett administrativt geni som vill växa och utvecklas på ett stabilt bolag med kraftig tillväxt? Sök tjänsten som administratör till Swegon!

Som administratör erbjuds du en bred och central roll med stort förtroende där teamkänslan genomsyrar hela kontoret. Du kommer framför allt att hjälpa företagets tekniker med administration och bokningar för att sedan få fler arbetsuppgifter och mer ansvar allteftersom du utvecklas i din roll. Inledningsvis får du den introduktion som behövs för att kunna komma in i rollen på ett bra sätt.

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och har god vana av Office-paketet. Du är prestigelös och trivs med att ha flera uppgifter igång samtidigt. Som person är du nyfiken, lösningsfokuserad och flexibel. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt kan kommunicera på engelska.

Övrigt
Start: Omgående / enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Västra Frölunda

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Beatrice Sjöblom, beatrice.sjoblom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (70 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swegon ingår i börsnoterade Latourkoncernen och är marknadsledande inom energieffektiva ventilations- och inneklimatsystem. Verksamheten bedrivs i fem olika affärsområden med 2200 anställda i Europa, Nordamerika och Asien. Koncernen omsatte ca 4,4 miljarder SEK 2017.
Vårt yttersta mål är att verka för människors hälsa och komfort i byggnader och att leverera optimala inomhusklimatlösningar med lägsta tänkbara livscykelkostnad för fastighetsägare.

Sökord: administratör, administration, tekniker, bokning