Regionschef till Swedol, Göteborg

Regionschef till Swedol, Göteborg

Vi behöver nu en:

Regionchef Bearbetning Region Väst

Arbetsbeskrivning

Som Regionchef har du försäljnings-och resultatansvar för ett 25-tal säljare på regionen med stöd av två Säljledare. Du är också huvudansvarig för alla avtal och förväntas ha en personlig affärsrelation med regionens storkunder. Du har också ett mycket nära samarbete med regionens Retailchef som har huvudansvar för regionens butiker. Ni kommer att ha tydliga och definierade mål och förväntas tillsammans med era medarbetare aktivt utveckla området och öka omsättningen på er region.Tillsammans arbetar vi för att bli marknadsledande leverantör och Sveriges bästa arbetsplats.

På Swedol-TOOLS-Grolls lever vi efter vår värdegrund - Engagemang, Samarbete och Kompetens - och det kännetecknar vårt vardagliga arbete, både mot kunder och inom det egna företaget. För att trivas i rollen som hos oss så ser vi att du delar vår värdegrund, brinner för att göra affärer samt att utveckla dig själv och samarbetet med våra kunder.

"Swedol-TOOLS-Grolls är ett stort företag med mycket energi och glädje. Vi befinner oss på en spännande förändringsresa där det finns stora möjligheter till delaktighet och att kunna påverka. Jag drivs av att utveckla andra människor och att få ihop samspelet i stora organisationer.

Med våra olika varumärken bildar vi en stark helhetsleverantör för att skapa marknadens bästa och mest konkurrenskraftiga erbjudande till våra kunder. Vi eftersträvar att bli den marknadsledande leverantören som erbjuder marknadens bästa digitala lösningar och är Sveriges bästa arbetsplats.

Vi lägger stort fokus på vårt interna förbättringsarbete för att ge gladare medarbetare. I detta arbete är involveringen av våra anställda en självklarhet för att hitta de bästa lösningarna. Vidare eftersträvar vi transparens och platt organisation. Vi är duktiga på att fira våra segrar och lyfta fram bra prestationer. Vår arbetsplats är en plats som vi alla spenderar en stor del av vår tid på och därför tycker vi att det är viktigt att man har roligt på jobbet."

- Andreas Malmström, försäljningschef KAM Sverige

Din profil
  • Du är en mogen, trygg, stabiloch tydlig ledare med fokus på både individen samt att utveckla verksamheten
  • Du är affärsorienterad,strukturerad och har erfarenhet av att driva en stor säljorganisation
  • Du har erfarenhet frånbranschen inom B2B med goda försäljningsresultat
  • Du har mycket goda kunskaper iOfficepaketet samt jobbat i CRM system och förstår vikten av det
  • Du behärskar både svenska ochengelska väl i tal och skrift
  • Du har körkort och du kommerutgå från ditt hemmakontor
Som person

Du är en god kommunikatör
och har en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende både hos dina medarbetare och våra kunder. Prestigelös och ödmjuk är andra egenskaper vi värdesätter.

Vi erbjuder
Swedol-TOOLS-Grolls är ett expansivt och lönsamt affärsområde med högt satta mål. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bidra på vår spännande resa! Du rapporterar till vår försäljningschef.

Vi tror på mycket frihet under eget ansvar. Vi jobbar för ökad mångfald på alla funktioner och nivåer, och vi erbjuder möjlighet till distansarbete för många av våra roller. Swedol-TOOLS-Grolls är en stor aktör på marknaden med resurser att utvecklas tillsammans med våra kunder och erövra nya marknadsandelar. Vi jobbar mycket med kompetensutveckling och det finns stora möjligheter att utvecklas vidare inom organisationen.

Tjänsten inkluderar förmånligt förmånspaket bestående av fast månadslön med möjlighet till bonus, ITP tjänstepension, förmånsbil, friskvård, förmånliga personalrabatter m.m.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus på 08-514 816 42 eller Julia Derblom på 08-514 816 44.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konceptvarumärkena Swedol-TOOLS-Grolls ingår i Alligo, ett affärsområde inom Momentum Group. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport och jord- & skogsbruk. Vi vet att våra kunder efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment.

Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 8,1 miljarder kronor 2020 och har cirka 2300 anställda.