Försäljningsingenjör / Key Account Manager till Swedmec AB, Göteborg

Försäljningsingenjör / Key Account Manager till Swedmec AB, Göteborg

Vill du göra affärer i en internationell miljö? Trivs du i ett företag med korta beslutsvägar? Vi söker nu en

Försäljningsingenjör / Key Account Manager

Göteborg


Du ansvarar för att vidareutveckla vår försäljning inom fordons- och verkstadsindustrin och kommer att få huvudansvaret för några europeiska tillverkare och deras kunder i Skandinavien. Detta innebär att du konstruktivt driver långsiktiga säljprojekt. Du får självständigt driva affären samt utforma marknads- och försäljningsstrategier för dina kunder. Kundkontakterna består av beslutsfattare på ledningsnivå i stora och väletablerade företag. Du utgår från vårt Göteborgskontor. Arbetet innebär frekvent resande såväl nationellt som internationellt.

"Swedmec marknadsför komponenter och systemlösningar för fordons-, försvars-, elektronik- samt övrig verkstadsindustri. Detta sker i samarbete med välkända system- och komponentleverantörer i Europa, Indien samt Kina."

- Peter Ahlström, VD

Din profil

Vi söker dig som är van att driva affärsprojekt där många personer är involverade i beslutsprocessen och du har dokumenterat goda försäljningsresultat.
  • Du har förmåga att skapa och identifiera affärsmöjligheter
  • Du har stor teknisk förståelse
  • Du har eftergymnasial utbildning, t.ex. teknisk eller ekonomisk utbildning
  • Du har mycket goda kunskaper i engelska, tyska kunskaper är ett plus
  • Ytterligare språk kunskaper är en fördel
  • Erfarenhet av OEM-försäljning är meriterande
Vill du arbeta i ett företag med korta beslutsvägar där vi ställer upp för varandra och där du har stora möjligheter att påverka din framtid? Sök tjänsten redan idag! Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.

"Swedmec är ett spännande företag där ingen dag är den andra lik. Man jobbar med olika försäljningsuppdrag mot industrin och får möjlighet att bygga upp en bred kunskap om tillverkningsprocesser och industrikunder. Om man gillar teknik i alla dess former och vill jobba med intressanta försäljningsuppdrag är Swedmec den rätta arbetsplatsen"

- Johan Alfredsson, KAM

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Per Asplund på 0705-668780. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

SWEDMEC AB är ett svenskt företag som sedan 30 år är specialiserade på att hjälpa utländska underleverantörer till svensk fordonsindustri och verkstadsindustri att etablera sig på den svenska marknaden. Vi är en marknadsföringsorganisation samt en del av våra partners försäljningsorganisation och erbjuder våra kunder teknik- och konsulttjänster. Företaget har 5 anställda och en omsättning på ca 15 MSEK. En av våra medarbetare skall nu gå i pension samt att vi är inne i ett expansionsskede.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, KAM, account manager, key account, teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljning,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!