Vi söker dig med intresse att arbeta för det svenska pelagiska fisket

Vi söker dig med intresse att arbeta för det svenska pelagiska fisket

Swedish Pelagic Federation PO är en producentorganisation som jobbar för att främja och ta till vara det pelagiska fiskets intressen.
Vi tar ett helhetsgrepp på sina medlemmars intressen. Det är vi som hanterar, vårdar och utvecklar det svenska pelagiska fisket. Pelagiskt fiske är fackspråk för fiske av fisk som rör sig i stim i fria vatten. Sill, skarpsill och makrill är de vanligaste arterna. Med andra ord utgör det pelagiska fisket en betydande del av svenskt fiske. Runt 180 000 ton fiskar våra medlemmar årligen.
Vårt mål i SPF är ett långsiktigt hållbart fiske i såväl biologiska som ekonomiska termer. För havet och fisken skull men även för medlemmarna och konsumenterna.
Swedish Pelagic Federation är en ekonomisk icke vinstdrivande förening. En röst i politiska och internationella fiske- och miljösammanhang. Förvaltare och samordnare av det pelagiska systemet med överlåtelsebara fiskekvoter. Pådrivare för ett miljöriktigt, uthålligt och ansvarsfullt fiske.

Om tjänsten

Vi söker dig med ett gott driv och ett brinnande intresse för fiske, hav och miljö. Din roll kommer anpassas beroende på din bakgrund för att skapa ett team som hela tiden arbetar för att ligga framkant inom fiskeriförvaltningen.
Vi arbetar nära våra medlemsföretag för att skapa en lönsam och mätbar närvaro. Rollen innebär självständigt arbete såväl som arbete i grupp och inom nationella och internationella nätverk. Forsknings- och myndighetskontakter, förhandlingsarbete, ekonomiska/biologiska analyser och informationsspridning är viktiga delar av vårt arbete. Hos oss tror vi på ständig utveckling.

Vi tror att du:

- Har en längre akademisk utbildning inom samhällsvetenskap, naturvetenskap eller tvärvetenskap
- Hanterar engelska flytande i tal och skrift samt svenska (alternativt danska/norska)
- Är analytisk, van att rapportera och nå resultat
- Är trygg i relationer
- Är noggrann, metodisk och problemlösande
- Har god förståelse för långsiktigt hållbart brukande av naturresurser
- Har ett intresse/erfarenhet av EU/statlig förvaltning och organisation
- Har en fallenhet för personlig service och kan snappa upp signaler och förstå medlemmarnas behov

Vårt kontor är beläget i Fiskebäck, Göteborg. Dina ansökningshandlingar bör innehålla personligt brev och CV, skicka dessa per e-post till info@pelagic.se senast den 15 januari för att säkert vara med i processen.

VI HANTERAR, VÅRDAR OCH UTVECKLAR DET
PELAGISKA FISKET.
Mer info
Email Mejla Swedish Pelagic Federation PO
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pelagic.se
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.pelagic.se