Entreprenadsamordnare till Swedish Net

Entreprenadsamordnare till Swedish Net

Swedish Net är i en expansionsresa och arbetar med många spännande kunder och projekt. De söker dig som vill ta dig an en ledande roll och som drivs av att upprätthålla goda affärsrelationer. Sök tjänsten idag som entreprenadsamordnare!

Information om tjänsten

Swedish Net har vunnit ett stort ramavtal inom försvarssektorn. Genom avtalet stödjer Swedish Net Försvarets materielverk (FMV) och Försvarsmakten med projektering, projektledning och dokumentation, när försvaret bygger nya eller bygger om sina anläggningar. Professionals Nord söker för Swedish Nets räkning en entreprenadsamordnare med placeringsort Göteborg. Du tillhör ett erfaret team entreprenadsamordnare som sitter utspridda på olika orter i landet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Swedish Net. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swedish Nets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

I projekteringsfasen tar Swedish Net fram kompletta förfrågningsunderlag där de kravställer upp till 20 olika tekniska system. Det handlar framför allt om fastighetsnät, data- och kommunikationsutrustning, tekniska bevakningssystem och inredning. När dessa tekniska system ska installeras stödjer du kunden med entreprenadsamordning av upphandlade entreprenörer. Som entreprenadsamordnare jobbar du i utförandefasen och representerar vår kund på plats och stödjer entreprenörerna för att få ett så bra resultat som möjligt. Du kommer delta i byggmöten och jobba nära kunden från Försvarssektorn. Rollen innebär en del dagsresor till Göteborg med omnejd.

Vi söker dig som

har en högskoleingenjörsexamen samt minst 10 års arbetslivserfarenhet inom installationsbranschen. Vi ser att du under 3 av de senaste 5 åren arbetat som byggledare/entreprenadsamordnare i projekt som innehåller installation av fastighetsnät och säkerhetssystem. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskap eller erfarenhet inom något av följande områden:
  • Erfarenhet av entreprenadjuridik (AB, ABT)
  • Erfarenhet av AMA AF
  • Erfarenhet av AMA EL
  • BAS-U utbildning
Om du kan axla flera roller inom företaget så är det positivt men inte ett krav:

* Erfarenhet av projektering/projekteringsledning

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Swedish Net. Du är tar ansvar och driver ditt arbete framåt på ett strukturerat sätt. Du arbetar nära kunden och det är därför viktigt att du är lyhörd och diplomatisk. Du har inga problem med att bygga goda relationer och är kommunikativ.

Tjänsten kräver godkänd säkerhetsprövning, registerkontroll samt svenskt medborgarskap.

START: Efter sommaren
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Läs mer om Swedish Net här!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 juli 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.