Research Engineer till Swedish Match

Research Engineer till Swedish Match

Swedish Match funktion Research & Development i Göteborg växer och rekryterar nu ytterligare en Research Engineer. Arbetet inom R&D syftar till att driva produkt- och processutvecklingen inom snus och nya produkter i en konsumentfokuserad livsmedelsindustri. Du kommer att arbeta i tvärfunktionella projekt i en kreativ grupp tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor.

I rollen som Research Engineer hos oss är du med och utvecklar vår nyaste produkt på marknaden. Du kommer jobba i en nyskapad och växande grupp som ansvarar för utvecklingen av tobaksfria nikotinprodukter för alla Swedish Match marknader i världen. Här verkar du i gränsytan mellan R&D, Marknad och Produktion med projekt och linjeverksamhet. Ett framgångsrecept är att, i team, ta fram nya idéer och angreppssätt som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat på marknaden globalt. Exempel på arbetsuppgifter är projektledning, planering, utförande och samordning av experimentellt utvecklings- och implementeringsarbete samt processutvecklingsarbete. Även förbättring av befintliga produkter, utveckling av fysikaliska analysmetoder och arbete inom patent/IPR-området ingår i tjänsten. Arbetsuppgifter inom implementering av nya resultat i produktionen och vidare ut på marknaden kommer på sikt ta en betydande del av din tid i anspråk.

Tjänsten är på heltid och placerad i Göteborg.

Uppdragsgivare:
Swedish Match

Ort:
Göteborg

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du är civilingenjör i kemi, bioteknik eller motsvarande. Det är ett stort plus med industriell erfarenhet från R&D-arbete, projektledning eller processutveckling inom t.ex. livsmedel, livsmedelsingredienser, läkemedelsformulering- och beredning eller liknande.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs i en organisation där det finns stora möjligheter att påverka och ta eget ansvar. Detta är en roll med många tvärfunktionella kontakter så gillar du att skapa relationer och jobba nära andra funktioner tror vi att du kommer att trivas. Du är naturligt nyfiken och har ett genuint intresse för området vilket gör att du kan skapa engagemang och driva produkterna framåt.

För att lyckas i rollen är det viktigt att vara systematisk samtidigt som du är nyfiken och har fantasi. Du har lätt för att kommunicera med din omgivning och en vilja att dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Du kan arbeta både självständigt och i team, har ansvarskänsla, förståelse för kommersiella villkor samt förmåga att organisera och utföra projektaktiviteter. Du antar gärna en utmaning. Är det här du? Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:

På Swedish Match är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Hos oss värnar vi om möjligheten att arbeta med frihet under ansvar. Vi lägger stor vikt vid att våra anställda skall ha en bra balans mellan arbete och fritid och att vi skall trivas tillsammans. Vårt R&D center ligger centralt i moderna lokaler vid Gullbergsvass med utsikt över älven.

Swedish Match är en global koncern med ett brett sortiment av marknadsledande varumärken inom produktområdena Snus, Moist snuff, Andra tobaksprodukter (cigarrer och tuggtobak) samt Tändprodukter. Koncernen hade 2017 i medeltal 5 413 medarbetare och en försäljning uppgående till 16 101 MSEK. Europe Division ansvarar för tillverkning av rökfria produkter, utveckling av nya produkter och produktportföljen samt har affärsmässigt ansvar i Europa. Läs mer på www.swedishmatch.com

För information:
I denna rekrytering samarbetar Swedish Match med Dfind Science & Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Nadja Bergman 072-9889828. Välkommen med din ansökan via www.dfind.se/science-engineering.

Sista ansökningsdag:
2018-09-27. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Som en del i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Science & Engineering
Sista ansökningsdag 27 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du bidra till utvecklingen av Swedish Matchs nya generation produkter? Tilltalas du av att arbeta tvärfunktionellt i en organisation under utveckling? Då kan det vara dig vi söker! Du erbjuds ett betydelsefullt och stimulerande arbete i ett företag som kännetecknas av värderingarna Kvalitet, Innovation, Passion och Ägarskap.