Vårt varv i Göteborg söker en varvschef/verksamhetsansvarig

Vårt varv i Göteborg söker en varvschef/verksamhetsansvarig

Beskrivning

Till vår verksamhet vid Nya Varvet, Göteborg söker vi en Verksamhetsansvarig/Varvschef för att leda och utveckla organisationen och vårt kunderbjudande.

Swede Ship Yachtservice (SSY) är ett service- och reparationsvarv för båtar och mindre fartyg. Våra kunder är framförallt kommersiella redare i närområdet med inslag av privata kunder.

SSY är auktoriserade för Volvo Penta och Scania.

SSY ingår som ett helägt dotterbolag till varvskoncernen Swede Ship Marine AB med säte på Tjörn.

I koncernen ingår även Swede Ship Composite AB i Hunnebostrand och Swede Ship Sublift AB.

Du kommer att samarbeta med övriga delar av vår koncern och tjänsten kan innebära en del resande.

Kompetenskrav

Vi söker dig som är eller varit verksam inom den marina branschen. Då du träffar många kunder och för dialog om önskade åtgärder ombord underlättar det om du har tidigare erfarenhet av marina installationer på fartyg och båtar.

Du skall ha eller ha haft personalansvar i en tekniskt orienterad organisation.

God marknadskännedom och erfarenhet av försäljning i den marina branschen är ett axiom för att du skall lyckas i vår härliga men tuffa bransch!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en spännande roll inom ett av få kvarvarande svenska nybyggnads- och reparation/servicevarv. Vi arbetar med nya och gamla båtar och har branschens mest krävande kunder, vilket gör att vi ständigt måste utvecklas för att ligga i framkant. SSY har en stark profil som ett kunnigt reparationsvarv i regionen och befinner sig just nu i en expansiv fas där du som varvschef kan påverka organisation och vilka tjänster som skall erbjudas i framtiden.

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.


Ansökan och övrig information

Ansökan bestående av ett personligt brev och ditt CV mailar du till personal@swedeship.se

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – vänta därför inte med att söka jobbet!

För ytterligare information, kontakta HR ansvarig Martina
Lundqvist, Tel: 0304-679503
Mer info
Kontaktperson Martina Lundqvist
Telefon 0304-679503
Email Mejla Martina Lundqvist
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedeship.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swede Ship är en anrik varvskoncern som konstruerar, tillverkar och underhåller avancerade kommersiella fartyg i aluminium och komposit upp till ca 30 meters längd. Vi har tre skeppsvarv på västkusten, Göteborg, Tjörn och Hunnebostrand. Våra kunder är krävande såsom försvaret, sjöräddning, polis och privata redare. Vår verksamhet är även i absolut framkant gällande den pågående mobila elektriska revolutionen och vi utvecklar och bygger även batteridrivna färjor med induktionsladdning.

Företaget har en mycket bred kompetens i huset. Vi har en egen konstruktionsavdelning och vår produktion omfattar skrovtillverkning i aluminium och komposit, snickeriavdelning, elavdelning, utrustnings- samt en rör- och maskinavdelning. Många i vår verksamhet har jobbat hos oss länge och den höga kvaliteten i våra fartyg är välkänd i branschen