Fartygsreparatör

Fartygsreparatör

Om jobbet
Arbetet utförs ombord på båtar som ligger vid varvet eller i närområdet. Som fartygsreparatör kommer du arbeta med reparation och service av båtar, och bli en del av reparentgruppen som ansvarar för det jobb som utförs vid vår slip samt i utrustningshall. Som fartygsreparatör på Swede Ship Yachtservice kommer du att arbeta med flera erfarna kollegor men även självständigt.

Kompetenskrav
Vi söker en driven fartygsreparatör med fokus på svetsning av aluminium, rostfritt och gedigen erfarenhet av rörläggeri, axlar och framdrivning etc. Innehar du licenser för olika svetsmetoder samt material så är de meriterande. Du kommer i huvudsak att reparera och göra service på olika komplexa system för våra kunder. Det innebär allt från vatten, bränsle och hydrauliksystem till reparationer av huvudmotorer, vattenjet mm. Du behöver kunna jobba självständigt och ta egna beslut utifrån erfarenhet och kunskap.
B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb på ett reparationsvarv i en trevlig miljö på Nya Varvet i Göteborg.

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet!

Kontaktuppgifter
Oskar Hellgren
Oskar.hellgren@swedeship.se
Ansökan skickas till personal@swedeship.se senast den 30 maj 2021
Mer info
Telefon 052358225
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Reperatör, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swede Ship Yachtservice AB är ett fartygsvarv som utför reparationer på kommersiellt kusttonnage så som bland annat lotsbåtar, skärgårdsbåtar, kustbevakningen, vägfärjor mm. Motorverkstaden är auktoriserad från Volvo Penta samt Scania så det är de huvudsakliga motormärken som det arbetas med men även andra fabrikat finns hos våra kunder.