Reservdelsansvarig sökes till Swecon Anläggningsmaskiner AB i Göteborg

Reservdelsansvarig sökes till Swecon Anläggningsmaskiner AB i Göteborg

Är du intresserad av service och försäljning och har en stark administrativ förmåga?Trivs du med ett arbete med många olika ingredienser och högt tempo där du själv kan påverka resultatet?
Vi erbjuder en roll med stora utvecklingsmöjligheter där du kan påverka, driva och vara en del av en riktigt rolig arbetsplats.

Till vår anläggning i Göteborg söker vi nu en reservdelsansvarig som vill utvecklas tillsammans med oss på Swecon. Rollen ingår i den lokala ledningsgruppen.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med försäljning av reservdelar till Volvo anläggningsmaskiner. Du kommer även att medverka till optimal lagerhållning, en kundvänlig reservdelsbutik och ansvara för en del av verkstadens administrativa uppgifter. För att utveckla vår affär arbetar vi proaktivt för att hitta nya kunder så kundbesök är också en del i arbetet.

Du får ansvaret för fyra säljare, vårt lager, vår reservdelshantering samt vår butik. I ditt arbete samverkar du dagligen med verkstaden, våra kunder i reservdelsfrågor samt att svara för försäljning av reservdelar.

Dina Kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • har erfarenhet från branschen och reservdelshantering.
  • har erfarenhet av personalansvar.
  • är tekniskt intresserad.
  • goda kunskaper i svenska och engelska samt administration.
Din Profil

Du är serviceinriktad, ordningsam och flexibel med en god förmåga att kommunicera både i tal och också skrift. Du trivs med att skapa och upprätthålla goda relationer och motiverar andra till utveckling. Du anser att det är viktigt med god planering och regelbunden avstämning vad gäller både tid, ekonomi och kvalitet. Du är drivande att lösa utmaningar på bästa sätt och förstår vikten av att kunna reflektera och prioritera att organisera för att genomföra din strategi. Du har ett helhetsperspektiv och lägger fokus på att ständigt ligga steget före. Du är kostnadsmedveten och ser till den bästa affären för Swecon och kunden i varje situation.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 21 juni 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 500 anställda och 41 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo.
Läs gärna mer på www.volvoce.com