Elkraftsingenjör till Sweco

Elkraftsingenjör till Sweco

Sweco genomgår fortsatt sin expansionsresa och nu söker de sin nästa elkraftingenjör! Vill du vara med och bidra till utvecklingen av el- och automation på en arbetsplats där man ser dina personliga styrkor och utvecklingsområden? Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i din redan påbörjade karriär inom elkraft. Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker en elkraftsingenjör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sweco.

På El- och Automationsregionen kommer du omringas av 80 mycket erfarna specialister, projektledare och konstruktörer som arbetar tätt tillsammans med sina kunder inom bland annat industri och energisektorn.

Du ges möjligheten att arbeta varierat vilket kommer leda till både utveckling och utmaningar. Hos Sweco finns det möjligheter att utvecklas som projektör, specialist och som projektledare.

Vi erbjuder dig:
  • En möjlighet att bli en del av ett framgångsrikt team med flera dokumenterat duktiga och seniora kollegor.
  • Att arbeta mot flera stora, innovativa, bolag inom varierande tekniker.
  • En organisation med goda utvecklingsmöjligheter.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att få arbeta med projektering, konstruktion, projektledning och idrifttagning av elkraftsanläggningar. Du kommer att arbeta med alltifrån enstaka uppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment och spänner över projektens olika faser, från rådgivning och konceptutformning till detaljering och genomförande.

Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med en gemenskap som värdesätter just dina personliga styrkor. Du får ansvar och frihet till att själv utforma ditt arbete. Detta tillsammans med både kunder och kollegor på Europas största teknikkonsultföretag!

Vi söker dig som:
  • Har minst ett års arbetslivserfarenhet av elkraft inom industri.
  • Har en ingenjörsexamen inom relevant område, yrkeshögskola är intressant med rätt arbetslivserfarenhet.
  • Har erfarenheter inom låg- och mellanspänning i såsom ställverk, motordrifter, drivsystem, elkonstruktion och elinstallation
  • Har god datorvana med kunskaper inom Microsoft Office-paketet
  • Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket i tal och skrift
Vi ser gärna att du har erfarenheter inom konstruktion, planering, inköp eller projekterings-, montage-, och utcheckningsledning. Meriterande kunskaper är även erfarenheter inom CAD-verktyg och projektering i databasverktyg, men det är inget krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sweco. Du har god utvecklad social kompetens som drivs av att interagera med andra människor. Du ser samarbetet mellan kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen och du tar för vana att arbeta strukturerat med målsättningar som motiverar dig framåt!

Sweco värdesätter hållbarhet, utveckling och öppenhet. Vi ser därför gärna att du är nyfiken, engagerad och ansvarstagande i dina arbetssätt.

START: Flexibelt
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://www.sweco.se/
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco besitter bred och djup kompetens inom elkraft, el och automation och är även verksamma inom branscher så som Vatten och avlopp, kärnkraft, Livs- och läkemedel, kemiindustri, olja och gas, papper och massa samt tillverkningsindustri. Sweco är certifierade systempartners med stora leverantörer vilket är ett viktigt bevis på deras expertkunnande. Idag består Sweco av 17 500 medarbetare.