Key Account Manager

Key Account Manager

Swarco Sverige AB har idag 130 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Farsta Skogås, Stockholm. Övriga kontor finns i Göteborg, Malmö och Karlstad. Swarco Public Transport växer stadigt och utökar nu sin marknad i Sverige till och övriga Norden. Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu två drivna Key Account Managers som vill vara med och stärka vår position inom Public Transport.

Som KAM hos oss kommer du att bearbeta ny marknad för trafiktekniska system samt utveckla och vårda våra befintliga kunder. Du kommer att ha ansvar över hela säljcykeln, allt från ny kunds möte, in försäljning och offert till avslut och uppföljning. Din styrka är att skapa goda och långvariga relationer till kund och övriga samarbetspartner. Utöver detta kommer du att delta på marknadsevent och kundträffar där du representerar SWARCO.

Vi ser att du har några års erfarenhet från liknande roller där du bygger kundrelationer genom förtroendeskapande. Alternativt arbetar du idag med tekniska systemlösningar och vill utvecklas inom affärer. Du har en hög teknisk förståelse och har lätt för att sätta dig in i systemtekniska lösningar. Meriterande för tjänsten är ekonomisk utbildning från högskola, IHM eller motsvarande, erfarenhet av LOU, förståelse för entreprenadjuridik (AB/ABT) och erfarenhet av trafiktekniska system.

Som person är du social, framåt, ansvarstagande och gillar utveckling. Du har lätt för att skapa nya kontakter och sedan vårda dessa. Du tror på det varumärket du representerar och är en stolt representant då du är Swarcos ansikte utåt. Din samarbetsförmåga är mycket god då du som KAM arbetar självständigt, men ofta i team med kollegor inom sälj och projekt.

Ta chansen att bli en del av ett engagerat och professionellt företag i en expansiv fas där det finns stora möjligheter till personlig utveckling! Vi är marknadsledande och sitter på mycket kompetens men vi behöver dig för att fortsätta vår framgångssaga, välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Åse Leijon
Telefon 070 220 62 60
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 6 dec (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swarco Sverige AB är en ledande leverantör av lösningar för trafik, kollektivtrafik och parkering på den svenska marknaden. Vår vision är "First in Traffic solutions. We want to be the first choice in road safety and intelligent traffic management worldwide." Vi marknadsför och säljer system, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering. Våra kunder är främst Trafikverket, kommuner, de större kollektivtrafikoperatörerna, Swedavia, köpcentrum, sjukhus samt ett antal privata parkeringsoperatörer. Vi har en unik kunskapsbas med högt kvalificerade medarbetare med lång branscherfarenhet. Swarco Sverige AB är en del i Swarco AG-koncernen med huvudkontor i Österrike. Koncernen har de senaste åren haft en snabb tillväxt inom avancerade ITS- och trafiklösningar i Europa och i Norden.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Åse Leijon på telefon 070 220 62 60 eller Lars Hammarstrand på telefon 070 819 92 00. Sista ansökningsdag är den 06 december, och du söker tjänsten via www.testhuset.com