Junior Projektledare till SWARCO i Göteborg

Junior Projektledare till SWARCO i Göteborg

Har du precis tagit din examen inom data, electro, bygg, automation eller liknande? Vill du kliva in i en roll med stort ansvar där du får driva projekt från budgetplanering till implementation och besiktning? Då kan du vara vår nästa Projektledare.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Junior Projektledare hos oss på SWARCO Sverige AB kommer du självständigt att ansvara för egna projekt kopplat till kollektivtrafik, parkeringar och vägar. Ditt ansvar sträcker sig från planering och budgetsammansättning till implementation och besiktning/uppföljning.

Projekten handlar både om ny- och ombyggnationer och omfattar projekt runt ½ -2 milj. kronor i omsättning. Exempel på projekt kan vara installationer samt service av trafiksignaler, resecentrum, parkeringshus, digitala trafikskyltar med mera.

Dina arbetsuppgifter:
  • Driva projekt av varierande storlek och inriktning från beställning till driftsättning, leverans och överlämning
  • Ansvar för kvalitet, utförande, tids- och resursplanering och ekonomi i projektet
  • Planering och ledning av interna samt UE resurser
  • Inköp och upphandling av material och tjänster.
  • Skapa och underhålla kontakter internt samt externt med kunder och leverantörer
  • Bidra till kontinuerlig förbättring av processer, metoder, verktyg mm
Du kommer att ingå i ett team bestående av fem andra Projektledare och vara placerad på kontoret i Göteborg. Vi på SWARCO är dock verksamma i andra delar av landet där projekt kan förekomma. Det förekommer dock endast få resor utanför Västra Götaland vid viktiga delar i projekten. Projekten är i snitt ett halvår långa.

Din profil

Vi söker dig som med ansvarstagande, punktlighet och en positiv attityd vill vara en del av oss på SWARCO.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial examen inom data, electro, bygg, automation eller likvärdig kompetens
  • Flytande svenska & mycket god engelska
  • Körkort B
Meriterande:
* Goda kunskaper inom CAD, programmering och/eller nätverk

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 7-16
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på SWARCO är en österrikisk privatägd koncern med huvudkontor i Wattens/Innsbruck och finns representerade i mer än 80 länder. Vårt fokus är på intelligenta system för trafikmarknaden och verksamheten består av utveckling, marknadsföring och försäljning av datoriserade styr-, övervaknings- och informationssystem, produkter och tjänster för väg-, kollektivtrafik och parkering.

Vi är idag cirka 110 anställda i Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Malmö. Våra kunder är främst Trafikverket, kommuner, kollektivtrafikhuvudmännen, Swedavia samt ett antal privata parkeringsoperatörer, fastighetsägare och köpcentrum. Vi arbetar både med större projekt, installationer och eftermarknadsservice.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du bli direktanställd hos SWARCO.