Vägarbetare till Trafikanordningsgruppen

Vägarbetare till Trafikanordningsgruppen

Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Vi asfalterar gator, anlägger motorleder, bygger vindkraftsparker, gjuter broar och underhåller många av landets stora och små vägar. Och vi gör det med lika delar yrkesstolthet och lagkänsla. Tillsammans skapar vi mer nytta. Våra 1 900 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 7,6 miljarder kronor. Just nu söker vi en vägarbetare till vår trafikanordningsgrupp i Göteborg.

Om tjänsten
Är du intresserad av att jobba med säkerheten i väg- och gatumiljö? Vi på Svevia arbetar kontinuerligt med trafikanordningar och fokuserar mycket på att skapa säkra arbetsplatser kring våra vägarbeten. Du kommer bland annat att arbeta med TMA-körning, etableringar av trafikanordningar, skyltning, monteringar av barriärer, tillsyn, underhåll på egna arbeten såväl som åt externa kunder.

Din profil
Du bör ha teknisk utbildning på gymnasienivå, företrädesvis inom fordon och transport alternativ motsvarande erfarenhet och kunskap. Som person skall du vara självgående och ansvarstagande, kunna utföra arbeten, både självständigt och i grupp. C-Körkort och YKB-intyg är ett krav. Har du också arbete på väg är det meriterande.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och utmanande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge – oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan
Sök tjänsten via länken nedan – urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Platschef Fredrik Hansson, tel: 031656534. Fackliga företrädare nås via växeln, 08-404 10 00.

Välkommen med din ansökan!

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Hansson
Telefon 031656534
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.svevia.se/
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (2 dagar kvar)