Platschef Mark/Berg till AC Anläggning Göteborg

Platschef Mark/Berg till AC Anläggning Göteborg

På Svevia utvecklar vi framtiden och vi älskar anläggning!
Vi är specialister på att bygga och sköta om vägar och vi skapar förutsättningar för att du, din familj, dina vänner och alla andra ska kunna ta sig fram på ett säkrare, snabbare och smidigare sätt, oavsett om det är med kollektivtrafik, cykel eller egen bil.

Marknaden för infrastrukturprojekt växer och för att kunna åta oss fler jobb behöver vi stärka vår organisation med ytterligare Platschefer inom Mark/Berg. Hos oss får du möjligheten att utvecklas i rollen tillsammans med medarbetare som ställer upp för varandra. Vi försöker alltid att välja projekt utifrån våra medarbetares kompetenser och förmågor. Det är en viktig förutsättning för att skapa engagemang och samarbete i projektet.

Entreprenadchefsgruppen inom Mark/Berg är ca 25 personer och primärt med två olika typer av projekt; exploateringsområden för privata företag ofta med stora massor av berg att hantera samt berg- och tunnelförstärkning. Båda dessa kräver specialistkompetens inom berg. För tillfället har vi flera spännande projekt igång bland annat i Kiruna där vi förstärker tunnlar för att kunna öka Malmbanans kapacitet och i Ljungskile där vi förstärker berget på 100 meters höjd.

Platschefsrollen
Som platschef ansvarar du för att genomföra och följa upp erhållet projekt. Våra medarbetare är våra viktigaste hörnstenar varför det ligger stor vikt i rollen som platschef att ge projektets medlemmar bästa möjliga förutsättningar att utföra ett bra jobb. Andra viktiga ingredienser i rollen som platschef är att ständigt fokusera på god lönsamhet, göra kunden nöjd, möjliggöra hög produktivitet samt att ha högt säkerhetsfokus. Du som Platschef har det yttersta ansvaret för ditt projekt men du driver det inte ensam, till din hjälp har du även arbetsledare, projektingenjör och mätare. Tillsammans med yrkesarbetarna arbetar ni som ett team för att uppnå bästa möjliga resultat.

Som person är du en entreprenör som värderar att sätta säkerheten först. Du har god planeringsförmåga och en fallenhet för att få andra omkring dig att växa. Kommunikation och information är något som du är duktig på och tycker är viktigt. Du drivs av att leda en grupp mot ett gemensamt mål. Du har erfarenhet som ledare inom anläggnings-branschen och har du en byggteknisk utbildning är det meriterande. B-körkort ser vi som en nödvändighet.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Kalle Mattsson, Entreprenadchef 031-656577 eller Cecilia Pernhage, HR Partner 0736-200606. Fackliga företrädare når du via Svevias växel 08-404 10 00.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och utmanande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 jan (6 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Svevia är företaget som valt en egen väg. Vi är fokuserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur.

Våra 1800 medarbetare finns på över 100 platser i hela Sverige och vi omsätter 7,6 miljarder. Sedan 2011 finns Svevia även i Norge. Vi är alltid på väg mot framtidens sätt att bygga och sköta om broar, flygplatser, hamnar, järnvägar, parker, vägar och annan infrastruktur. Men vi är också på väg här och nu, dygnet runt, från norr till söder och från väst till öst, för att sopa, ploga och sköta om vägar, gator, parker och torg. Vill du följa med oss på resan kliver du enklast in på svevia.se.