Inköpare till Svevia

Om jobbet

Var med och påverka framtidens vägar och infrastruktur med Svevia Division Drift. Svevia är ett modernt företag som ständigt strävar efter att ligga i framkant, både som arbetsgivare och gentemot kunder. Vårt framgångskoncept bygger på en delande kultur. Genom att dela med oss av erfarenheter och kunskap mot kollegor, kunder och leverantörer bli vi automatiskt effektivare och mer snabbfotade. Vill du bli sedd och uppmärksammad på din prestation och samtidigt ha väldigt roligt längs vägen? Då ska Du dela väg med Svevia!

För att bli bäst på det vi gör behöver vi förstärka oss ytterligare! Därför söker vi nu en inköpare till Division Drift.

Tjänsten: Som inköpare på Division Drift bidrar du med ditt entreprenörskap för att skapa lönsamma affärer i våra uppdrag. Du blir en viktig kugge som tillsammans med platsledningen ansvarar för att inköp till projekt genomförs på ett affärs- och kvalitetsmässigt sätt. Du deltar i utvecklingen med övriga kollegor i kalkylarbetet, för att på så sätt skapa förutsättningar för konkurrenskraftiga anbud. Fokus i tjänsten kommer ligga på att förhandla projektspecifika avtal och avropsavtal, där du även ansvarar för projektens inköp och upphandlingar.

Tjänsten erbjuder dig möjligheten till varierande jobb med stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Du ingår i ett kompetent team där stämningen präglas av samverkan. Då denna tjänst kommer att sträcka sig omkring Jönköping och Östergötlands län, men även Västra Götaland kommer resor i tjänsten förekomma.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet av inköp och gärna relaterat till entreprenad eller åkerinäringen. Vi ser gärna att du har kunskap om byggbranschen, entreprenadjuridik samt inblick i standardkontrakt för byggsektorn. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha ett stort intresse av att göra bra affärer. Vi kommer lägga vikt vid Du har ett starkt eget driv, en god social kompetens och är bra på att skapa och upprätthålla kontakter både internt och externt. För dig är slutresultatet viktig och gör att du kan se till både helhet och detaljer.

Ansökan: Sök tjänsten via länken nedan - sista ansökningsdatum är 6 augusti, därefter går vi igenom urvalet. På grund av semestrar under ansökningsperioden, hänvisar vi till följande emailadress; mathilda.scott@svevia.se Vi hoppas att du kan ha överseende med detta.

Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-4041000.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes.
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 aug

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.