Depåchef till Arento Göteborg

Depåchef till Arento Göteborg

Arento är en framstående aktör inom maskinuthyrning. Vi förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med anläggnings- och byggmaskiner. I vårt erbjudande ryms allt från uthyrning av maskiner, fordon och utrustning till fullservice vid etableringar och vägavstängningar. Nu står vi inför en spännande framtid då vi växlar upp och växer. Därför söker vi nu en depåchef till Göteborg som vill anta utmaningen att utveckla och stärka företagets affärer med kunden i fokus.

Om tjänsten
I rollen som depåchef har du ansvaret att göra Arento till kundens självklara förstahandsval i din region. Med kundens behov i fokus och en enastående service samt ett aktivt arbete med uppsökande kundbearbetning är din uppgift att skapa nya affärer. Vidare ska du leda och coacha dina medarbetare och ansvara för det operativa arbetet på depån.

Som depåchef har du också det övergripande personal-, budget- och resultatansvaret för depån. Det innebär att utifrån våra mål utveckla såväl verksamheten som ditt team med fokus på lönsamhet, enastående service, breddad kundbas och god trivsel.

Vem är du?
Du har minst några års erfarenhet av arbete i en ledande position, gärna inom uthyrnings- eller anläggningsbranschen. Du ska ha arbetat med ekonomisk uppföljning och ha kunskap om maskin- och materielbehov inom drift- och anläggningsbranschen. Erfarenhet av försäljning är meriterande, liksom goda kunskaper om marknaden i din region. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom relevant område. B-körkort är ett krav.

Vi söker en naturlig ledare som tycker om att arbeta med människor, för att lyckas i tjänsten behöver du vara rak och tydlig i din kommunikation och ha förmåga att motivera dina medarbetare. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och har lätt för att skapa och utveckla långsiktigt goda relationer med både kunder och medarbetare. Du har god samarbetsförmåga och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vad kan Arento erbjuda dig?
Vi är ett bolag i en expansiv fas med ett tydligt mål. På Arento får du möjlighet att påverka, göra skillnad och lyfta företaget till en ny nivå. Du får möjlighet att vara med på en spännande förändringsresa och jobba tillsammans med prestigelösa och engagerade människor. Hos oss är det professionellt och högt i tak med en ledning som ständigt strävar framåt i positiv anda.

Ansökan
Vill du vara med och utveckla Arento? Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående, dock senast 20 Januari. Ytterligare information om tjänsten får du av Maskinchef Åke Johansson, tel. 010-458 10 81. Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00.

Välkommen med din ansökan.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 jan (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Svevia är företaget som valt en egen väg. Vi är fokuserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur.

Våra 1800 medarbetare finns på över 100 platser i hela Sverige och vi omsätter 7,6 miljarder. Sedan 2011 finns Svevia även i Norge. Vi är alltid på väg mot framtidens sätt att bygga och sköta om broar, flygplatser, hamnar, järnvägar, parker, vägar och annan infrastruktur. Men vi är också på väg här och nu, dygnet runt, från norr till söder och från väst till öst, för att sopa, ploga och sköta om vägar, gator, parker och torg. Vill du följa med oss på resan kliver du enklast in på svevia.se.