Arbetsledare till Utläggning Väst

Arbetsledare till Utläggning Väst

Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi ett serviceföretag i snabb förändring. Vi arbetar hela tiden med innovation och att utveckla vår förmåga att möta såväl nya affärskrav som kundernas behov av effektiva produkter, tjänster och metoder. Våra 1 900 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 7,6 miljarder kronor.

Division Beläggning är en heltäckande beläggningsentreprenör som erbjuder tjänster och produkter genom hela kedjan från sten till färdigbelagd och målad väg. Då vi expanderar söker vi en arbetsledare till arbetschefsområde utläggning väst, vilket omfattar västra Sverige. Du kommer ingå i ett team med hög kompetens med effektivitet och lönsamhet i fokus. Vi erbjuder dig stort eget ansvar, chansen att vara en del av en dynamisk avdelning i ett branschsegment på frammarsch, samt konkurrenskraftiga villkor.

Tjänsten: Som arbetsledare driver du den dagliga produktionen med eget ansvar för att planera, leda och fördela beläggningsarbetet för ditt arbetslag. Tyngdpunkten i arbetet ligger på planering och genomförande av givna uppdrag samt etablera och utveckla kundkontakter. Som arbetsledare rapporterar du till, och stöttar platschefen med viss administration såsom uppföljning av produktion och ekonomi. Du ser även till att ledningssystem och övriga regelverk inom området tillämpas. Eftersom vårt arbete är serviceinriktat utförs en del av verksamheten på obekväm arbetstid.

Din profil: Vi söker dig som har erfarenhet men framförallt intresse av beläggningsbranschen. Du har lägst gymnasieutbildning eller liknande, gärna med inriktning mot byggbranschen.

Som arbetsledare är du bekväm att ta en ledarroll och du ger tydliga riktlinjer, motiverar andra, ger dem befogenheter och möjlighet till utveckling. Som ledare är det viktigt att du skapar laganda, visar respekt för andras åsikter och upprätthåller etik och värderingar. Du fokuserar på kundens behov och upprätthåller en god service, kvalitet och produktivitet efter högt satta normer. Ett strukturerat arbetssätt och god ordning och reda är en förutsättning för att hantera arbetsledarrollens olika delar. Du tar initiativ och löser problem och gillar att ha kontakt med kunder och leverantörer.

Du har B-körkort samt datorvana då administration förekommer periodvis.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad.

Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan senast den 18 november. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta Claes-Göran Stenberg 031-656580. Fackliga företrädare nås via Svevias växel, tfn 08-404 1000.

All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligt men bestämt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (3 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Svevia är företaget som valt en egen väg. Vi är fokuserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur.

Våra 1800 medarbetare finns på över 100 platser i hela Sverige och vi omsätter 7,6 miljarder. Sedan 2011 finns Svevia även i Norge. Vi är alltid på väg mot framtidens sätt att bygga och sköta om broar, flygplatser, hamnar, järnvägar, parker, vägar och annan infrastruktur. Men vi är också på väg här och nu, dygnet runt, från norr till söder och från väst till öst, för att sopa, ploga och sköta om vägar, gator, parker och torg. Vill du följa med oss på resan kliver du enklast in på svevia.se.