Butikssäljare
Göteborg

Som butikssäljare i vår butik i Göteborg blir du en del av ett glatt team bestående av ytterligare en butikssäljare, samt kollegor från kontoret, inne- och utesäljare, lagermedarbetare och servicepersonal. Vi är ett av Nordens största serviceföretag för den svetsande industrin.

 

Din roll
I denna roll kommer du att möta alla olika sorters människor, vi har mestadels företagskunder men även en och annan privatkund. Du kommer att ansvara för att vårda och bearbeta våra befintliga kunder samt aktivt utveckla nya kundrelationer. Hos oss är du aktivt deltagande i kundernas köpupplevelse genom att ge bästa tänkbara service och besvara frågor om produkter och priser. 

Utöver att vara en fena på service medverkar du till att skapa en attraktiv butik med en trevlig atmosfär som är det självklara valet för våra kunder.

 

"Svetsmaskinservice är en bra och trygg arbetsgivare. Det är ett varierande arbete och man får möjlighet att växa kunskapsmässigt. Något som jag uppskattar är den goda teamkänslan som finns bland kollegorna.

Att vara lojal, serviceinriktad och initiativtagande tycker jag är bra och viktiga egenskaper hos vår blivande medarbetare, och givetvis ett glatt humör. "

- Marielle Fongelius, butiksbiträde

 

"Jag har jobbat i företaget sen 1997 då jag började på lagret. Jag har även jobbat i butiken några år och de senaste tio åren med inköp. Som chef är jag rak, ärlig och lyhörd. Svetsmaskinservice är ett stabilt företag med god gruppdynamik och för att lyckas i rollen som butikssäljare behöver man vara aktiv på jobbet och visa intresse. "

- Miki Stojanov, inköps- och lagerchef

 

 

Vi erbjuder
Som butikssäljare hos oss blir du del av ett härligt team som hjälper och stöttar varandra. Det är viktigt för oss att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha roligt på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att våra medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss. 

Din profil
Vi söker dig som är social, öppen och kommunikativ. Du har en positiv inställning och är skicklig på att skapa och bibehålla relationer.

Produktkunskap är inget måste - vi lär dig allt vi kan! Men en nyfikenhet och ett stort engagemang är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Vi är mer intresserad av dig som person än dina tidigare erfarenheter och kunskaper, men det är trots allt meriterande om du har erfarenhet från butiksarbete. Att kunna göra sig förstådd på engelska är även bra då vissa kunder är engelsktalande, samt B-körkort är önskvärt.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-70 45 182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Svetsmaskinservice AB
Svetsmaskinservice AB är ett av Nordens största serviceföretag för den svetsande industrin. Företaget grundades redan 1963 och har sitt huvudsäte i Göteborg samt etablering i Uddevalla. Svetsmaskinservice AB har ca ett 40-tal anställda.

Har försäljning av svetsmaskiner och tillbehör från ledande tillverkare och erbjuder allt från en pinnsvets till avancerad strömkälla för robotsvetssytem. Utöver försäljning erbjuder de möjligheten att hyra svetsutrustning för alla sorters projekt. Vid deras butiker i Uddevalla och Göteborg har de möjlighet att erbjuda gas för all sorts industri. I butikerna finns ett stort utbud av svetsmaskiner, svetstillbehör, arbetskläder, personsonlig skyddsutrustning och mycket mer. I deras verkstad har de möjlighet att utföra service och reparation på de flesta svetsmaskinerna på marknaden.

De arrangerar tillsammans med sina samarbetspartner utbildningar relaterade till svetsindustrin såsom svetsspecialister, svetskontrollanter, och/eller montageledare inom stålbyggnation.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Innesäljare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!