Verkstadstekniker / Servicetekniker sökes till Svetsmaskinservice!

Verkstadstekniker / Servicetekniker sökes till Svetsmaskinservice!

Svetsmaskinservice AB är på frammarch och söker nu en verkstadstekniker till Göteborg för att utöka teamet!

Om Svetsmaskinservice AB

Svetsmaskinservice är ett av nordens största serviceföretag för den svetsande industrin. Företaget startades redan 1965 och har sitt huvudsäte i Göteborg samt etableringar i Uddevalla. Svetsmaskinservice AB erbjuder uthyrning, försäljning och service av svets och tillbehör samt arbetsutbildningar. Företaget har även en välsorterad gasdepå för all sorts industri och övrig handel.

Vad går arbetet ut på?

I dina arbetsuppgifter ingår hantering, reparationer och kalibrering av företagets svetsutrustning som ingår i deras uthyrningsverksamhet. I ditt arbete ingår även kundkontakt och att vara behjälplig i teamets övriga arbetssysslor som t ex. utkörning, hämtning och utrustning.

Kunskapskrav
  • Erfarenhet av service- och reparationsarbete
  • Teknisk förståelse
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • God datorvana
Den vi söker

Utöver arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter så ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse för utrustning och vill utvecklas med Svetsmaskinservice. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av servicearbete och att du är redo att ta nästa steg eller har genuint intresse av att meka och även vill göra detta professionellt. Du känner dig tillräckligt bekväm med att utföra ett arbete självständigt; men det är minst lika viktigt att du kan arbeta i team.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ort: Göteborg

Arbetstider: Dagtid 07.00-16.00, kan tillkomma övertid

Omfattning: Heltid

Låter detta som dig? Kliar det i dina meka-fingrar? Vänta inte med att söka! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup i Göteborg, rekryterare Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 073-4304996 eller maila anel.bosnjo@onepartnergroup.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 feb 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se