Servicetekniker till Göteborg

Servicetekniker till Göteborg

Just nu letar vi efter en servicetekniker för direktanställning till Sverull!

Om företaget

Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi har filialer på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping. På vårt kontor i Göteborg är vi idag 5 anställda.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig med erfarenhet av mekanisk service i yrken som servicetekniker, mekaniker eller underhållstekniker. Arbetsuppgifterna omfattas av service, underhåll, felsökning och reparationer utav pumpar, elmotorer och växlar där majoriteten av jobben utförs ute hos kund. Du kommer ha mycket kundkontakt och förväntas vara en säljande tekniker där du är med och tar in dina egna jobb.

Varför Sverull?

Vi erbjuder för rätt person en fantastisk möjlighet att få delta i utvecklingen av vår verksamhet! Sverull är en ledande aktör inom industriservice och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner och tätningar. Vi finns i Göteborg, Halmstad, Jönköping (HK), Karlstad, Lidköping, Malmö, Norrköping, Västerås, Sundsvall, Södertälje och Växjö. Målet är att vara den ledande specialisten och fullservice leverantören i Sverige och därefter i Norden. Vi omsätter ca 200 MSEK och består av 100 medarbetare. Vi ingår i Industrial Solutions, ett affärsområde inom Axel Johnson International, som omsätter 2 miljarder kr.

Din profil

Som person är du självständig, lösningsorienterad och initiativtagande. Du har inga problem med att resa inom tjänsten, även fast du mestadels kommer befinna dig på vår verkstad
  • Elkunskaper och pumpkunskaper är meriterande.
  • Körkort B krävs för denna tjänst.
Övrigt

Låter detta som en utmanande och spänande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi har filialer på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping. På vårt kontor i Norrköping är vi idag 14 anställda, varav en service/mättekniker.