Skolsköterska Svenska skolan i London

Skolsköterska Svenska skolan i London

Dina arbetsuppgifter

Som skolsköterska är du en viktig del av skolans elevhälsoteam och du verkar för att eleverna ska få en så god utveckling som möjligt genom att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Du stödjer elevens utveckling mot skolans mål, initierar förebyggande och hälsofrämjande åtgärder på individ- och gruppnivå. Du arbetar i nära samarbete med elev, vårdnadshavare, lärare och skolledning.

Även samverkan med externa aktörer så som brittiska allmänläkare och vaccinationsteam ingår i uppdraget, liksom utförande av enklare sjukvårdsinsatser på skolan.

Din profil

Du är legitimerad sjuksköterska helst med vidareutbildning som barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska.

Vi söker dig som är engagerad och trivs bland barn och ungdomar. Du tar egna initiativ, arbetar självständigt och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är driven och engagerad i ditt arbete, du skapar goda relationer och inger förtroende. Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande. Liksom god datavana är en fördel, då all dokumentation sker i Prorenata.

Du talar flytande svenska samt är bekväm med att kommunicera på engelska i både tal och skrift.

Anställningsvillkor
Tjänsten som skolsköterska är deltid (70%), för sökande med annan kompetens som exempelvis samtalsstöd erbjuds en heltidstjänst. Tillträde sker i januari 2023 efter överenskommelse. All anställning på skolan börjar med en provanställning på ett läsår som sedan övergår till en visstidsanställning på totalt tre år. Individuell lönesättning tillämpas.
Skolan sponsrar och betalar för det arbetsvisum som numera krävs för att bo och arbeta i Storbritannien. Personal som anställs utanför Storbritannien erbjuds även resebidrag och flyttersättning. Vi kan också hjälpa dig med viss information kring flytten till Storbritannien.

Ansökan

Din fullständiga ansökan måste lämnas in på engelska på grund av visumkrav och ska bestå av följande:
? Personligt brev
? Omfattande CV utan några oförklarade luckor
? Bevis på sjuksköterskelegitimation och eventuella andra relevanta intyg
? Två referenser från de senaste fem åren varav en ska vara chef

Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan skickas via e-post till abrahamsson@swedishschool.org.uk med "Skolsköterska" som ämne i ditt mail.

Frågor
Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Jenny Abrahamsson via e-post jabrahamsson@swedishschool.org.uk eller mobil +44 (0)7825 331005.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska skolan i London är en av de äldsta utlandsskolorna i världen och vår gymnasieskola är belägen i Kew, sydvästra London. Skolan drivs som en stiftelse helt utan vinstintresse. Vi granskas av såväl svenska Skolinspektionen som dess brittiska motsvarighet OFSTED.

På gymnasiet erbjuder vi tre högskoleförberedande program (EK, NA och SA) och undervisningen sker i majoritet på svenska av behöriga och erfarna lärare. Flera av våra undervisningsgrupper är mindre än genomsnittet i Sverige vilket bidrar till att skapa en lugn och motiverande arbetsmiljö för våra elever och lärare.

Besök gärna skolans hemsida för mer information www.swedishschool.org.uk.