Jobba extra som diskare på fartfyllda Gothia Towers

Jobba extra som diskare på fartfyllda Gothia Towers

Är du redo för att ta dig an ett nytt extra jobb? Har du erfarenhet från restaurangbranschen eller söker ett flexibelt och fartfyllt arbete? Då är tjänsten som diskare något för dig!

Om jobbet

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show.

Tillsammans med dina kollegor kommer ditt ansvarsområde inom disk vara en viktig roll för verksamhetens framgång, där din känsla för service kommer att bidra till nöjda medarbetare och gäster. Genom ditt effektiva arbetssätt kommer du stötta serveringspersonal och kockar med arbetsuppgifter så som att hantera disk och annat porslin, städa samt hjälpa till med organisering i restaurangens köksutrymme. Arbetet kommer att innebära fartfyllda arbetsdagar, där du i ett stöttande och positivt team kommer att ha nära till skratt.

Om dig

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och kommer att arbeta som uthyrd konsult, precis som många utav dina kollegor. Dina arbetstider kommer att variera mellan 3-12h och du måste kunna ta minst 2-3 arbetspass i veckan. Du behöver även kunna arbeta upp mot heltid under vissa perioder så som sommar samt nov-dec. Arbetstiden är oregelbunden och kan innebära arbete både dag, kväll, natt samt helger vilket skapar goda förutsättningar att kombinera med studier.

Krav för tjänsten är att du har erfarenhet av arbete inom restaurang eller hotell då det ger dig en nödvändig insikt i det dagliga arbetet.

Viktigt för tjänsten är
  • fyllt 18 år
  • Flexibilitet och stresstålighet
  • Erfarenhet av fysiskt arbete
  • Svenska eller engelska i tal och skrift.
  • Positiv inställning
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.
Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden.
Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.
Ansökan sker endast genom att du registrerar dig nedan, inte via mail eller telefon.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Konsultchef Amra Cenanovic via amra.cenanovic@adecco.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.