Garderobspersonal till Svenska Mässan Gothia Towers AB!

Garderobspersonal till Svenska Mässan Gothia Towers AB!

Är du student och söker extrajobb? Vill du ha ett extraarbete där du arbetar med service och får träffa många olika människor från hela världen? Trivs du med fysiskt arbete och ett högt tempo? Då är arbetet som garderobspersonal något för dig!

Om tjänsten
I tjänsten som garderobspersonal är du ansiktet utåt mot besökarna som kommer till Svenska Mässan och Gothia Towers. Du kommer möta människor från hela världen och arbetar för att ge dem en bra vistelse på mässorna och kongresserna som äger rum i Svenska Mässans lokaler. Du kommer ingå i en pool och vi ser att du kan arbeta i genomsnitt 2-3 dagar i veckan. Arbetstiden varierar och är förlagd både på dagtid och kvällstid, vardagar och helger.

Observera att du måste vara studerande på minst 50% för att vara aktuell för detta arbete.

I din roll som garderobspersonal kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ta emot gäster och vara behjälplig i insläpp till mässor
  • Inhängning av kläder och väskor i mässans garderobsutrymmen
  • I vissa fall vara behjälplig av uppbyggnad av nya garderober
Om dig
Vi söker dig som är student med minst 1-2 år kvar att studera. Har du tidigare erfarenhet inom serviceyrken och har ett intresse av mässor och konferenser kommer du snabbt komma in i dina nya uppgifter. Meriterande är tidigare erfarenhet av garderob samt om du har ett flexibelt schema och kan hoppa in på kort varsel.

Vidare ser vi att du är serviceminded, utåtriktad och kundfokuserad. Du tar gärna kontakt med andra människor och ditt hjälpande förhållningssätt kommer göra att du når framgång i ditt arbete. Du trivs med fysiskt arbete och ett högt arbetstempo.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare erfarenhet av serviceyrken samt att du är serviceminded och utåtriktad.
  • Flytande tal i svenska samt goda kunskaper i engelska
  • Viktigt är att du kan arbeta samtliga dagar 3-4 april samt är tillgänglig för upplärning innan dessa datum.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Svenska Mässan Gothia Towers AB
Varje år väljer fler än 1,8 miljoner människor från hela världen att komma till Svenska Mässan och Gothia Towers för att mötas, äta och bo. Utveckla affärer, produkter eller idéer. På Svenska Mässan och Gothia Towers hittar du allt från hotell, butiker, teater, spa och restauranger till mässhallar och olika typer av mötesarenor. Allt samlat under ett tak. Deras vision är att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen.

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som garderobspersonal är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.
Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina?personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående med en upplärning hos Svenska Mässan. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sandra Tinsveds via mail sandra.tinsveds@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se?alt. via tel: 08 - 598?980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Eventpersonal, garderob, Mässor, Konferenser, Göteborg, Svenska Mässan, Gothia Towers, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.