Säljare 
Göteborg 

Svenska Krögare är Sveriges största och vassaste inköpsorganisation för krögare. Nu har du möjlighet att vara med och bryta ny mark inom mat och dryckesindustrin. 

Svenska Krögare har gjort det lätt för restauranger, klubbar, hotell och caféer etc. att få översikt över inköp och bokföring via en digital plattform. Denna plattform hjälper våra kunder att effektivisera sina inköp och markant sänka sina kostnader. Vi har redan etablerat konceptet framgångsrikt på marknaden och nu behöver vi din hjälp att nå ut till hela Sverige! 

Rollen
I rollen som säljare driver du hela säljprocessen från start till avslut. Du kommer ingå i ett säljteam som sitter i centrala Göteborg i nya och trendiga lokaler. Din roll innebär att ansvara för uppsökande försäljning via telefon gentemot blivande kunder.

Vi erbjuder 

  • Utbildningar inom försäljning och säljteknik, samt självklart om vår produkt
  • Stora möjligheter till personlig utveckling
  • Fast och rörlig lön
  • Säljtävlingar och teambuilding

Vi vill satsa på dig om du vill satsa på oss! 

 

"Hos Svenska Krögare arbetar du med en spännande och händelserik bransch som består av roliga och trendiga kunder inom restaurangnäringen. Att vara en del av denna utvecklande och utmanande resa kommer att ge dig en språngbräda inom svenskt näringsliv. 

Som en del av vårt team hjälper vi dig att hitta din väg hur du vill ta dig an bearbetningen av kunderna. Tjänsten består av frihet under ansvar, samtidigt som vi kommer coacha dig löpande i hela försäljningscykeln, allt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas."

- Magnus Patrikson, Founder

 

Din profil 
För att vara framgångsrik hos oss är du en driven säljare med slitstarka sulor. Med hög optimism och mod tar du dig an utmaningar med fokus på att alltid överträffa målen, din personlighet är helt avgörande. Vi ser att du är en person som utstrålar passion och pannben för det du tar dig an. 

Kort och gott, vill du utvecklas inom försäljning, är driven och resultatinriktad så är du den vi söker!

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-70 45 182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Svenska Krögare är en inköpsorganisation som idag hjälper drygt 1000 restauranger runt om i Sverige. Vi erbjuder inte bara Sveriges bästa inköpsavtal utan också trygghet och personlig service. Våra medlemmar sträcker sig från stora hotell, golfrestauranger och lyxiga krogar till lokala kaféer, lunchrestauranger och sportpubar Som krögare får du dels tillgång till en mycket attraktiv prislista inom samtliga segment, men även tillgång till en personlig inköpare genom vår Client Services-avdelning. Vi har sedan 2003 sparat våra medlemmar miljontals kronor på inköp och tusentals timmar av förhandling som krögaren har kunnat återinvestera i verksamheten. 

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (71 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!