Distriktssäljare

Distriktssäljare

Distriktssäljare – Göteborg - heltid

Om tjänsten

Bli en del av vårt vinnande team

Fiskbilen söker dig som vill utvecklas och nå framgång tillsammans med ett starkt företag med högkvalitativa fisk- och skaldjursprodukter för hemleverans.

Distriktssäljare

Vi söker dig som är engagerad och har lätt att fokusera på utmanande mål. Som säljare på eget distrikt hos Fiskbilen i Göteborg är du målfokuserad, har en ödmjuk attityd, ser varje kundmöte som en utmaning/möjlighet, tycker om att träffa människor samt har B-körkort.

Din roll blir att söka upp kunder i villa- och bostadsområden och sälja våra produkter på plats, från egen frysbil. Du får eget ansvar för specifika områden och kommer att arbeta självständigt. Du bygger och utvecklar relationer med dina kunder och besöker dem efter ett rullande schema. Ibland förekommer även leveranser till kunder som har beställt varor i vår online butik.

För att beskriva tjänsten hos Fiskbilen är ingen dag lik den andra. Tjänsten som distriktssäljare gör att du får träffa många människor i olika situationer och du har alltid vårt starka varumärke med nöjda kunder i ryggen.

Är du rätt person ger tjänsten dig stor frihet och mycket goda möjligheter till förtjänst.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i vårt glada och redan framgångsrika säljteam. Du behöver inte erfarenhet från tidigare försäljning, mer viktigt är att du är målmedveten och vill utmana dig själv, nå nya mål samt snabbt kan förstå verksamheten.

Vi erbjuder dig att utvecklas tillsammans med oss och ha en nyckelroll i ett företag som funnits på marknaden sedan 2004, och som bara blir starkare för varje dag. Vårt kontor och vår verksamhet utgår från Exportgatan centralt i Göteborg.

Om du tycker att detta låter intressant och att du är som klippt och skuren för denna tjänst ber vi dig fylla i formuläret med din ansökan.
Vi tillsätter kontinuerligt och finns tjänsten utlyst på sidan är den fortfarande tillgänglig. Vår säljstyrka är idag övervägande manlig varför vi även gärna ser kvinnliga sökande.

Kontaktuppgifter för mer information:

Andreas Stenberg, rekrytering Göteborg
076-801 66 31
andreas@fiskbilen.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://fiskbilen.se/
Sista ansökningsdag 3 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Fiskbilen har verkat i Stockholm, Göteborg och Malmö i över 14 år. Vi kan med stolthet säga att en stor del av våran personal har följt med oss från starten. Vi har två gånger blivit utnämnda till Gasellföretag av Dagens Industri. Vårat mål är att erbjuda den bästa sjömaten direkt från producent till kund utan onödiga mellanhänder.