Samarbetspartners Svenska Solpaneler, Monterat&Klart

Samarbetspartners Svenska Solpaneler, Monterat&Klart

Vi på Svensk Takenergi har idag ett helhetskoncept när det gäller solcellsanläggningar, vi har valt att uteslutande enbart jobba med dom bästa produkterna på marknaden och med en och samma leverantör, från montagetillbehör, solpaneler och växelriktare. Solenergibranschen är idag en väldigt ung bransch och med det kommer en stor okunnighet. Vi söker därför efter samarbetspartners i hela landet som liksom oss vill jobba med dom bästa produkterna och ge marknaden rätt information om vad man bör tänka på vid en investering i en solcellsanläggning, allt från ett korrekt montage till en produkt som skall hålla över tid i vårat nordiska klimat.

Hos oss får ni ett lättarbetat offert och order system samt full kunskap kring installation och driftsättning med hjälp av våra egna elektriker och installatörer. Vi arbetar med gemensamma mål mot ert respektive distrikt och marknad där även Svensk Takenergi går in på nationell nivå genom exempelvis stora media produktioner, sommaren 2019 medverkade vi i bland annat Sommar med Ernst. Genom våran leverantör får man självklart en grundutbildning samt löpande utbildning i produkterna vi arbetar med.

Dom vi söker skall gärna ha ett gediget kunnande inom montage eller el installationer, ni kanske redan idag driver ett byggföretag eller el företag och vill utöka er sysselsättning?

Häng med på resan till att bli det självklara valet när man vill investera i en solcellsanläggning!
Mer info
Email Mejla Svensk Takenergi AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida http://www.svensktakenergi.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Takenergi är en helhetsleverantör av solcellsanläggningar. Vi finns idag representerade över hela Sverige, från Kiruna i norr, till Ystad i söder. Vi har valt att enbart jobba med en och samma leverantör av produkterna vi tillhandahåller, Windon AB.

Windon är en svensk producent av svenska solpaneler, växelriktare samt montagetillbehör.

Detta gör att vi kan leverera produkter som inte bara är bra för miljön utan även håller absolut världsklass när det kommer till kvalitét.

Enligt oss finns det inga genvägar till en riktigt bra och pålitlig solcellsanläggning