Tekniker till EuroMaint Rail för längre uppdrag

Tekniker till EuroMaint Rail för längre uppdrag

Om oss
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Om företaget
Vi söker nu ett flertal tekniker till vår kund EuroMaint Rail.

Till en början får du en anställning hos Autorekrytering och blir uthyrd till vår kund EuroMaint Rail, vid ett bra utfört arbete finns goda möjligheter till en anställning direkt hos kund.

Som anställd hos Autorekrytering får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Ditt arbete består av reparationer och underhåll av spårtrafikbundna fordon och passagerarvagnar. Arbetet utförs självständigt och/eller tillsammans i ett arbetslag. Arbetet skall utföras inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, trafiksäkerhet, kvalitet och effektivitet. Vi arbetar i treskift vilket innebär att du kan komma att jobba fm, em, natt och helg.

Arbetsuppgifterna är:
  • Utföra arbete enligt instruktioner

  • Aktivt ta ansvar för utförandet av arbetslagets gemensamma uppgifter

  • Kunna arbeta treskift

  • Hantera/signera kontrollistor utifrån gällande rutin och i övrigt följa krav i verksamhetsledningssystemet
Din profil
Vi ser gärna att du har teknisk utbildning eller motsvarande inom el, mekanik och fordon. Kunskaper i schemaläsning är ett önskemål. Vi ser också gärna erfarenhet av arbete med reparationer och service av produktionsutrustning, t ex som automationstekniker, det är dock inget krav. Kunskaper och erfarenhet av lean production ser vi som ett plus.

Svenska i tal och skrift är ett krav eftersom du ska kunna läsa och förstå instruktioner och föreskrifter. Det är även viktigt att du har mycket god datavana.

Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning innan eventuell anställning kan börja. Kunden ombesörjer detta.

Vi erbjuder...
  • Ett spännande arbete i en stabil organisation
  • Goda utvecklingsmöjligheter i branschen
  • En trevlig arbetsplats med bra stöttning
Som konsult hos oss på Autorekrytering är du viktig för oss eftersom du är vårt ansikte utåt och därför jobbar vi tätt tillsammans med dig och vår kund för att se till att du trivs och att det fungerar på arbetsplatsen. Du har en konsultchef som finns till hands under ditt uppdrag och som hjälper dig med ev. nya kommande uppdrag längs vägen. Vi främjar även utveckling och ser gärna att du växer med oss genom nya roller eller utbildning som vi erbjuder i de fall det är möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.autorekrytering.se/
Sista ansökningsdag 16 nov (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Autorekrytering är Sveriges enda heltäckande leverantör av personallösningar för motorbranschen. Det är vi naturligtvis mycket stolta över. Vid starten år 2005 bestämde vi oss för att erövra en bransch som saknade specialistkompetens inom rekrytering och bemanning.