Yrkesarbetare till Svensk Armering och Betong Byggen AB

Yrkesarbetare till Svensk Armering och Betong Byggen AB

Svensk Armering och Betong Byggen är ett företag beläget i centrala Göteborg som är specialiserad på betongkonstruktioner för många olika byggnader och anläggningar. Vi tror på platsgjuten, armerad betong som har visat sig vara en mer kostnadseffektiv lösning samt håller en längre livslängd än andra alternativ som finns på marknaden. Vi anpassar oss efter kundernas önskemål och tar fram den bästa lösningen efter kundens och våra förutsättningar.

På Svensk Armering och Betong Byggen tycker vi det är viktigt att investera i våra medarbetare genom att delta i aktiviteter som stärker relationerna mellan varandra. Vi är idag ett härligt gäng som är på jakt efter nya kollegor till kommande projekt.

Om tjänsten
Som yrkesarbetare arbetar du med varierande uppgifter inom nyproduktion och ombyggnation i små och stora projekt. Vi söker dig som är utbildad betongarbetare eller formsnickare som trivs med att arbeta i en social miljö med dina kollegor. Du kommer att arbeta självständigt i både mindre och större lag, därför är det viktigt att du har lätt för att umgås med människor. Du kommer att ges möjlighet att gå kurser för att vidareutveckla dina kunskaper som betongarbetare eller formsnickare.

Kravprofil
  • Yrkesbevis som trä- eller betongarbetare.
  • Goda egenskaper inom ritningsläsning.
  • Erfarenhet av armering och gjutning.
  • B- körkort.
Personliga egenskaper
  • Glad
  • God lagspelare.
  • Driven
  • Självgående.
Vi erbjuder
På Svensk Armering och Betong Byggen erbjuder vi kompetent personal som brinner för att utvecklas och göra en god arbetsinsats. Din roll kommer att bli viktig för företaget, därför att du som är med och genomför projekten. Vi erbjuder också en gemenskap som innebär alla känner sig sedda på företaget och det finns alltid någon att prata med om det uppstår något problem, exempelvis någon fråga kring projektet.

Vi rekryterar löpande och ser därför att det är viktigt att du ansöker så snart så möjligt om du tycker att du passar för tjänsten.

Övrig Information:
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Timlön plus ett unikt ackordssystem där du kan vara med och påverka utfallet.
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg med omnejd

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 nov (51 dagar kvar)