Platschef/arbetsledare till Svensk Armering och Betong Byggen AB

Platschef/arbetsledare till Svensk Armering och Betong Byggen AB

Svensk Armering och Betong Byggen är ett företag beläget i centrala Göteborg som är specialiserad på betongkonstruktioner för många olika byggnader och anläggningar. Vi tror på platsgjuten, armerad betong som har visat sig vara en mer kostnadseffektiv lösning samt håller en längre livslängd än andra alternativ som finns på marknaden. Vi anpassar oss efter kundernas önskemål och tar fram den bästa lösningen efter kundens och våra förutsättningar.

På Svensk Armering och Betong Byggen tycker vi det är viktigt att investera i våra medarbetare genom att delta i aktiviteter som stärker relationerna mellan varandra. Vi är idag ett härligt gäng som är på jakt efter en ny platschef/ arbetsledare till kommande projekt.

Om tjänsten
Som platschef/ arbetsledare ansvarar du för att kontrollera små till medelstora projekt från start till mål. Det innebär att du till viss del kommer ha ett administrativt ansvar i form av ekonomisk styrning, frågor och uppföljning av projektet under arbetets gång. Du kommer även arbeta med att utforma och följa upp tidplaner, viss kalkylering och ÄTA-hantering. Som platschef/ arbetsledare kommer du att ansvara över yrkesarbetare och det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta samt föra en dialog med dina medarbetare.

Kravprofil
 • God datorvana.
 • Viktigt att du kan förstå ritningar.
 • Goda kunskaper inom kalkyl, tidsplaner och projektstyrning.
 • Meriterande om du har arbetat i Byggsamordnaren tidigare.
Personliga egenskaper
 • Social, positiv och driven
 • Förmåga att kunna leda och driva ett team
 • Strukturerad, ansvarsfull och en problemlösare
 • Lojal
I denna rekryteringen tittar vi mycket på dina personliga egenskaper och erfarenheter, vi vill ha en person som bidrar till god stämning på företaget. Vi vill att du blir motiverad av utmaningar och ser en väg förbi problem som kan uppstå längs vägen i ett projekt. Vi vill att du har en ambition att utvecklas och följa med på vår resa som innebär nya projekt, nya utmaningar.

Vi erbjuder
På Svensk Armering och Betong Byggen erbjuder vi kompetent personal som brinner för att utvecklas och göra en god arbetsinsats. Du kommer ha en stor påverkan på vilka beslut som fattas stora som små, eftersom vi är ett mindre företag och har nära kommunikation med våra anställda.
 • Månadslön enligt överenskommelse
 • Sex veckors semester
 • Friskvårdsbidrag
Detta är några av de förmåner som du får om du väljer att arbeta för Svensk Armering och Betong Byggen AB.

Vi rekryterar löpande och ser därför att det är viktigt att du söker så snart så möjligt om du tycker att du passar för tjänsten.

Övrig Information:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg med omnejd

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 okt (22 dagar kvar)