Content Marketing Specialist till Sunstar GUM, Göteborg

Content Marketing Specialist till Sunstar GUM, Göteborg

Vi söker en kreativ Content Marketing Specialist med starka copywriter-skills till Sunstar GUMs Nordiska marknadsteam!

Är du en duktig skribent och har en förkärlek för e-mailmarketing? Här kommer nyhetsbrev att vara ditt ansvar och även en stor del av innehållet på hemsidan. Du kommer att bidra med analyser, insikter och leveranser av engagerande innehåll i hela kundresan. Din primära målgrupp är tandhygienister och tandläkare, samt även konsumentmarknaden inom mun&tandvård.

Du kommer att ingå i ett skandinaviskt marknadsteam på fyra personer som ansvarar för web, sociala medier, email marketing och digital annonsering. Du har även kontakt med det europeiska marknadsteamet där du får möjlighet att driva projekt, presentera lösningar och resultat. Rollen är placerad på Sunstar GUMs huvudkontor i Sisjön, Göteborg.

Vad du gör
Som Content Marketing Specialist kommer du att bidra till flera projekt som skandinaviska kommersiella initiativ (kampanjer) och kontinuerliga förbättringar av Sunstar GUMs nordiska hemsida samt produktlanseringar, mässor och events etc.

Du kommer också att:
 • Äga och driva nyhetsbrevkalender och automatiserade e-mailutskick
 • Översätta content från central nivå och anpassa till den nordiska marknaden
 • Skapa eget content
 • Analysera och identifiera behov av nytt uppdaterat material för tre domäner, digitala kampanjer och produktlanseringar
 • Du bearbetar, anpassar och uppdaterar material inom Sunstars GUM grafiska manual.
 • Skapa och justera bildmaterial för e-mailutskick och hemsidan
 • Analysera och utvärdera kampanjer och utskick
Vem du är
Du älskar att skriva engagerande och trafikdrivande content! Du får en enklare start om du har arbetat mot konsumentprodukter, samt har en vana av att regionalanpassa centralt framtaget innehåll. Vi har som krav med minst 2 års erfarenhet av någon marketingautomation software. Vi tror att du kommer trivas bra om du är en passionerat copy-writer med en analytisk ådra som tycker skapande delen viktig.

Du sätter stort värde i att trivas på jobbet och tycker måndagar är en av veckans bästa dagar! Det är viktigt för dig att prestera på högsta nivå och nå bästa resultat.

Vi tror att du känner igen dig i
 • Innehållsskapande inom kommunikation mot konsumenter
 • Eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring/copywriting
 • Kunskap inom målgruppsanalys
 • Stort intresse för inbound marketing och hur man skapar engagerande innehåll
 • Utmärkta skriftliga kunskaper i både svenska och engelska. Kan du danska är det en stark fördel
 • Intresse för detaljerna och förmågan att fånga dem i sälj/marknadsmaterial
 • Goda kunskaper inom Marketing Automation
 • Kunskaper i Adobe InDesign och Adobe Photoshop.
 • Vana av att arbeta i CMS, plus för Adobe.
 • Självständigt driva multi-kanalprojekt.
Erbjudande
Vi är ett litet skandinaviskt team av engagerade människor som stormtrivs i varandras sällskap. Nu längtar vi efter en förstärkning till vårt markandsteam. Sunstar GUM är ett starkt och snabbväxande företag inom dentalbransch med fäste både i den professionella marknaden och apotek/konsument. Vi alla brinner för munhälsa och dess vikt för människans allmänhälsa.

Vi vill vara till hjälp för både tandvården och privatpersoner på resan att förbättra munhälsan, en mun i taget. GUM har nyligen fyllt 50 år i Sverige och är numera nr. 3 på apoteksmarkanden inom mun och tand, med starka ambitionen att förbättra den positionen. Vi erbjuder en möjlighet att göra skillnad! Är du vår nya kollega?

Ansökan
Ansök via jerrie.se med cv och ett personligt brev riktat till rollen. Frågor? Hör gärna av dig till Rekryteringskonsult Frida Dire 0703 00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se Sista ansökningsdagen är 5 juni, men vi jobbar med ett löpande urval.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent, Marknadskoordinator, Copywriter
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sunstar GUM® är ett av världens ledande företag inom mun- och tandvård. De första GUM®- produkterna lanserades på 1970-talet i Sverige och idag har GUM® ett brett utbud av tandkrämer, tandborstar, produkter för mellanrumsrengöring, tandtråd och munskölj för en god munhälsa. Företaget har japanska ägare och huvudkontor i Schweiz. Det svenska kontoret som ansvarar för den nordiska marknaden ligger i södra Göteborg. Omsättningen för Norden är 115 MKR 2021 och idag är vi 18 anställda. Läs mer om koncernen på www.sunstar.com och om vår verksamhet på www.sunstargum.com/se/