Reliningstekniker/montör till Sundahem i Göteborg

Reliningstekniker/montör till Sundahem i Göteborg

Vi har nu det perfekta jobbet för dig som vill arbeta som reliningstekniker på ett företag där produkten, verktygen och arbetsmetoden är de bästa på marknaden. Sundahem är villaägarens specialist på avloppsrelining och underhållsspolning, och de söker dig.

Vi söker nu ambitiösa reliningstekniker till Göteborg. Med reliningteknik kan vi göra renoveringar på villakunders avlopp med minimal påverkan på deras vardag. Med en säker och välutvecklad produkt kan vi som korta ner projekttiden, minska kostnaden och eliminerar behovet av att riva upp golv och väggar. För att underlätta ditt arbete har du tillgång till marknadens bästa och mest moderna verktyg och Sundahems arbetsbil som under många år utvecklats till en rullande reliningfabrik. Allt för att ditt arbete ska vara trivsamt, effektivt och professionellt.

Vad vi söker hos våra reliningstekniker
  • En hög servicenivå - Din insats bygger kundrelationer
  • En hög arbetsmoral - Du ska kunna känna dig stolt över ditt arbete
  • En önskan att utvecklas i din roll
  • Erfarenhet av relining, minst sex månader - En stark merit men inte ett krav
Vad vi erbjuder dig som reliningstekniker

Ett permanent arbete i en positiv och utvecklande miljö. Arbetet har goda framtidsutsikter, en konkurrenskraftig lön och du kommer att få arbeta med varierande och utmanande projekt.
  • Tydliga arbetsuppgifter
  • En bra introduktionsutbildning
  • Motiverande bonusersättning
  • Moderna och effektiva verktyg
Utöver det så erbjuder Sundahem även tjänstepension via Fora på 4.5% av lönen.
Friskvård på 3000kr årligen.
Företagshälsovård via Previa.

Varje år bjuds de anställda till Sundahemgalan, för att få ha roligt och inspireras av varandra.

Det här uppdraget är en direkt rekrytering till Sundahem Sverige AB, och inleds med en visstidsanställning på sex månader för att sedan övergå till en fast anställning.

Vid frågor och dylikt kontakta ansvarig rekryterare Albin Jonsson albin.jonsson@barona.se 073 514 36 64

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail, men tveka inte att ansöka direkt då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)