VD till Sun Off AB, Göteborg

VD till Sun Off AB, Göteborg

Det är dags att lyfta Sun Off ytterligare en nivå - Vill du ta ansvaret?

Är du energisk, strukturerad och sitter på kunskap om att vidareutveckla ett befintligt franchisekoncept? Då kan du vara vår nya

VD / Affärsutvecklare

Sun Off är Sveriges ledande butikskedja inom solskydd och arbetar både mot offentliga miljöer och privata hem. Hos oss hittar kunden smarta produkter av hög kvalitet med fokus på design och funktion. Vi är med i hela processen - från inspiration och professionell rådgivning till installation.

Om tjänsten
Som VD / affärsutvecklare arbetar du med att identifiera affärsmöjligheter samt leda och utveckla våra franchisetagare. Du driver den dagliga verksamheten ur ett systematiskt och affärsmässigt perspektiv. Du har bevisad förmåga att omvandla kedjans övergripande strategi till praktisk handling och genom din personlighet skapar du förtroende i organisationen.

I ditt uppdrag ingår primärt:
  • Kontinuerlig utveckling av konceptet
  • Säkerställa att franchisetagarna har rätt förutsättningar, t.ex. kunskap om sortiment för att kunna växa effektivt
  • Identifiera och sjösätta nya etableringar i Sverige
  • Skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt
  • Budget och lönsamhetsansvar
Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från franchiseverksamhet eller motsvarande. Du har sannolikt en bakgrund från en driven sälj- eller marknadsmiljö. Du är affärsmässig och har förmåga att med entusiasm och hög ambitionsnivå förankra idéer, utveckla företagsstrategier och förändra arbetssätt.

Vidare ser vi att du är
  • En van förhandlare
  • Lösningsorienterad
  • Kommunikativ
  • Analytisk
Meriterande om du har vana att arbeta nära småföretagare så att du förstår dynamiken i en entreprenörs vardag. Tjänsten innebär en del resande, primärt inom Sverige. Du rapporterar till bolagets styrelse.

Lämplig placeringsort är Nääs Fabriker i Tollered alternativt vid vårt HK i Mullsjö.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på 031 - 704 51 92. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Sun Off är Sveriges ledande butikskedja inom solskydd. Vi finns från norr till söder och arbetar både mot offentliga miljöer och privata hem. Hos oss hittar kunden smarta produkter av hög kvalitet med fokus på design och funktion. Vi är med i hela processen - från inspiration och professionell rådgivning till installation. Sun Off drivs i franchiseform och konceptet ägs av Nimex AB, som är Sveriges ledande solskyddstillverkare. Sun Off omsätter ca 100 Mkr och Nimex ca 120 Mkr, bägge i stark expansion. www.sunoff.se www.nimex.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!