Vi söker en HR -koordinator till Styrsöbolaget

Vi söker en HR -koordinator till Styrsöbolaget

Styrsöbolaget är ett rederi som bedriver passagerar- och frakttrafik i Göteborgs och Trafikkontoret. Trafiken bedrivs med 18 fartyg och vi och vi transporterar årligen 5 miljoner passagerare, 6 600 fordon och 8 900 ton gods. Vi är 100 tillsvidareanställda, ytterligare 70 vikarier under sommarsäsongen och omsätter 160 miljoner kronor. Styrsöbolaget ingår i den internationellt verksamma koncernen Transdev.

Om Tjänsten

Styrsöbolaget är inne i en expansiv fas och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång. Som HR-koordinator erbjuder vi dig stimulerande arbetsuppgifter och en roll i en spännande bransch som fyller en viktig samhällsfunktion. Tjänstens placering är i Göteborg, Långedrag.

Arbetsuppgifter

Som HR-koordinator ansvarar du för förtagets långsiktiga bemanningsplanering.
Det innebär att du utlyser och tillsätter tjänster och förflyttningar inom företaget. Du följer upp sjukskrivningar och tjänstledigheter. Du ansvarar vidare för rehabilitering och anmälan av arbetsskador. Rollen har ett stort fokus på rekrytering av ombordpersonal främst till vår sommarsäsong men även under andra delar av året. Du ansvarar då självständigt för hela rekryteringsprocessen avseende urval, intervjuer, referenstagning, anställning och introduktion. Du kommer även sköta rekrytering och semesterplanering för anställda på vår godsmottagning och biljettexpedition. Även övrig
HR-administration ingår i uppgifterna. I rollen ingår beredskapstjänstgöring ungefär var sjätte vecka. HR-avdelningen består i övrigt av HR-chef och HR- och löneadministratör och du är underställd HR-chefen.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk examen inom HR/personal eller motsvarande. Du har minst 4 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete och har arbetat med både rekrytering och rehabilitering tidigare. Vidare behärskar du Officepaketet och har god datavana. Det är meriterande om du är van att läsa och tolka kollektivavtal, för både tjänstemän och kollektivanställda. Erfarenhet av systemen Hogia Lön/Personal och HR-Manager ses även det som meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som med ett strukturerat arbetssätt är van att på egen hand driva uppgifter och ta ett eget stort ansvar samtidigt som du trivs att samarbeta med andra. Du har förmågan att skapa förtroendefulla relationer och ser dig själv som prestigelös. Du är van att hantera flera olika saker parallellt och trivs i en miljö där det snabbt kan uppkomma förändringar.
För att trivas bör du stimuleras av en
miljö med högt tempo och tycka om att arbeta i en verksamhet med säsongsvariationer.

Vi erbjuder

Tjänsten är nyinrättad i ett bolag med en stark entreprenörsanda och mycket starkt varumärke. Vår organisation är fylld av engagerade medarbetare som drivs av stor vilja att ta sig an våra utmaningar.
Vi har en långsiktig ägare i Transdev Sverige AB som vill utveckla Styrsöbolaget.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning,
tillsättning enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Lithell HR-chef på telefon 031-69 64 03 (semester
18–24 juni).

Vi ser fram emot att få din ansökan bestående av CV och personligt brev senast 2018-07-01. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan via Styrsöbolagets hemsida www.styrsobolaget.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.styrsobolaget.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (12 dagar kvar)