Regional Sales Manager till Studentwork

Regional Sales Manager till Studentwork

Arbetsuppgifter

I rollen som Regional Sales Manager ansvarar du för Studentworks försäljning i regionen Göteborg. Kontoret är nytt och fräscht beläget i centrala Göteborg. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att utveckla och leda vårat säljteam bestående av 6 personer i Göteborg samt ha det övergripande personalansvaret, rapportering sker direkt till VD. Vidare kommer du att arbeta operativt med att coacha det regionala säljteamet att nå sina uppsatta mål. Du förstår vikten av goda kundrelationer och coachar dina medarbetare att ständigt utmana sig själva för att maximera tillväxt samt kundnöjdhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår VD i ditt arbete där du ansvarar för att nå våra försäljnings- och tillväxtmål för Göteborg.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning och tror att du är positiv, lösningsorienterad och har en naturlig fallenhet för att leda och motivera dina medarbetare. Vidare tror vi att du har erfarenhet av storkundsförsäljning, gärna inom rekrytering- och bemanningsbranschen. Du är en framåtlutad inspiratör och ledare med erfarenhet av personalansvar. På ett engagerande sätt driver du ditt och kontorets arbete framåt. Du är affärsorienterad och trivs med att arbeta i en förändringsbenägen organisation med en stark företagskultur.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:
  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av framgångsrik storkundsförsäljning B2B, gärna inom tjänsteförsäljning.
  • Erfarenhet av personalansvar
  • Kunskap och intresse för rekryterings- och bemanningsbranschen
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har en akademisk examen inom företagsekonomi, försäljning, management eller liknande. Även tidigare erfarenhet av Profit and Loss är meriterande.

Vi kan erbjuda dig

En unik möjlighet att vara med och påverka Studentworks fortsatta resa. Vi har fokus på stark tillväxt med högt uppsatta mål och har nu byggt en grund för att nå dit. Är du intresserad av att vara med på en tillväxtresa hos ett bolag med stark säljkultur och affärsdrivna medarbetare så kommer du utvecklas och ha kul hos oss! Vi lovar.

Studentwork är en nordisk koncern inom bemanning och rekrytering som grundades i Finland 2004. Bolaget är ägarlett och drivs av en entreprenörsanda som genomsyrar verksamheten på ett positivt sätt. Studentwork har idag verksamhet i Sverige och Finland, omsätter ca 270 miljoner kronor och har 110 medarbetare fördelat på sex kontor. Det långsiktiga målet är att växa till en miljard kronor, öppna fler kontor och expandera på både nya och befintliga marknader.

För mer information kontakta vår VD: Marcus Antonsson på telefonnummer 0736-33 50 90 eller på mail: marcus.antonsson@studentwork.com
Mer info
Område Utland
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett nordiskt ledande bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar som vi är väldigt stolta över: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.