Petro Bio söker processingenjör med inriktning energi/maskinteknik

Petro Bio söker processingenjör med inriktning energi/maskinteknik

Dina arbetsuppgifter

Som processingenjör hos Petro Bio kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av projektbaserade uppdrag med:
  • Skapa kundanpassade produktlösningar
  • Göra funktionsberäkningar av bland annat temperatur, tryck och flöde
  • Rita Piping och Instrumentation Diagram (P&ID)
  • Skriva processtekniska funktionsbeskrivningar
  • Medverka vid inköp av processteknisk utrustning
  • Medverka vid utveckling av våra produkter
  • Konstruera/modulera i 3D Cad verktyget Autodesk Inventor
Tjänsten passar dig som trivs att arbeta i en serviceroll och har ett problemlösande sinne. Tjänsten är en heltidstjänst med arbetstiderna är kl. 8-17 och möjlighet till flextid. Det kommer även tillkomma vissa resdagar.

Din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad eller erfaren civilingenjör. Lämplig utbildning är exempelvis Maskiningenjör med inriktning energiteknik. Även annan relevant utbildning är naturligtvis intressant. Du är bekväm med att arbeta med tryck-, temperatur- och flödesberäkningar. Du bör trivas med att arbeta i ett högt arbetstempo och samtidigt ha förmågan att bygga trygga kundrelationen för att styra dem i deras behovs arbete inom Petro Bios utbud. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till det mest spännande företaget i Sverige när det gäller att jobba med förbränningsteknik. Vi söker nu dig som vill jobba som processingenjör i vår teknikorganisation. Vi är ett företag med 35 anställda och vi arbetar tillsammans i en platt organisation med korta beslutsvägar. Företaget grundades 1964 och har sedan starten varit det ledande företaget i Sverige med leveranser av brännare. Vi erbjuder ett fritt och ansvarsfullt arbete i team av engagerade och skickliga medarbetare samt goda utvecklingsmöjligheter i en spännande och internationell bransch. Våra kärnprodukter är brännare och brännarstyrning i storleksordning 2MW - 50MW. Vi har brännare för alla på marknaden förekommande bränslen, men fokus ligger på att hjälpa våra kunder att konvertera till förnyelsebara bränslen. Vårt leveransomfång är från enskilda brännare till kompletta panncentraler, inkl. bränslehantering, panna och bygge. All försäljning sker i projektform och leveransen är helt kundunik. Vår marknad har Norden som bas, men försäljning sker över hela världen.