Junior Recruiter till Studentwork i Göteborg

Junior Recruiter till Studentwork i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss! Som Junior Recruiter kommer du att arbeta nära våra rekryterande Consultant Managers och stötta i det dagliga arbetet. Du kommer att hjälpa till i hela leveransprocessen och dina arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av att screena ansökningar, hålla telefonintervjuer och intervjuer med kandidater, genomföra referenstagningar samt searcha kandidater i både interna och externa databaser. Du kommer att arbeta självständigt med nära handledning och coachning. Vi ser gärna att du kan börja arbeta snarast möjligt och vi vill att du ska ha möjlighet att arbeta två dagar per vecka, vi är flexibla med vilka dagar du arbetar med hänsyn till dina studier.

Din profil

Vi söker dig som är i början av din utbildning inom personalvetenskap, beteendevetenskap, ekonomi eller annan relevant utbildning och ser din framtid inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från serviceyrken och att du är van att arbeta med telefonen som verktyg. Vi är duktiga på snabba leveranser med kvalitet och arbetar ofta under högt tempo därför ser vi att du som söker trivs med högt arbetstempo samt att du trivs med stort eget ansvar. Som person är du social och positiv med ett stort driv. Du är även lösningsorienterad, kommunikativ och håller en hög servicenivå.

Vi erbjuder dig en viktig roll i ett företag som växer och vi vill se dig växa med oss. Rätt person kommer med tiden att få mer ansvar så vi ser att du är orädd och gillar att ta dig an nya utmaningar!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett nordiskt ledande rekryterings- och konsultföretag och vi är specialiserade på studenter och personer med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vår syn på branschen är revolutionerande eftersom vi sätter online-tester i centrum av varje uppdrag. Det hjälper oss att hitta de bästa kandidaterna, minimera rekryteringstiden och underlätta onboardingen för våra kunder. Vår rekryteringsprocess och testverksamhet lägger fokus på att matcha kandidaternas och företagens värderingar, kultur och drivkrafter. Det är så vi ska nå vårt mål att ha branschens nöjdaste kunder.

Vi är ett entreprenörsdrivet företag som fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun. Våra värderingar skapar en stark kultur som vi är stolta över.

Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat och passionerat team med härlig energi som har väldigt roligt på jobbet. Nu är vi inne i en expansiv tillväxtfas och vår ambition är att fortsätta växa. Nu är det därför dags att förstärka vårt Göteborgskontor med en Junior Recruiter. Är du intresserad av att komma till ett företag som sätter sina anställdas framgång och utveckling först? Då har du stora möjligheter att trivas hos oss!